Stars
Danijela Martinović

Danijela Martinović otvorila dušu: “Mama me uvijek pita hoću li se uozbiljiti, ali to se neće nikada dogoditi”

  • Danijela Martinović uskoro slavi trideset godina svoje karijere
  • Veliki koncert Otvoreno srce posvećen je ljubavi i svim ženama
  • Danijela ju u intervjuu priznala kako je sad u „neopisivom razdoblju svog života“

Danijela Martinović uoči koncerta Otvoreno srce, kojim će proslaviti 30 godina svoje estradne karijere, u intervjuu za RTL Exkluziv ispričala je kako se raduje svakom novom danu te da je zakoračila u „neopisivo razdoblje svog života“.

Sebe najčešće naziva društvenom osamljenicom, no priznala je kako ju je život ispunjen sadržajem koji ona diktira u potpunost učinio najsretnijom do sad. Danijela uživa radu na sebi i posebno u dugim šetnjama, a na svojem glasu intenzivno nastavlja raditi i u pedesetoj i to na glasovnim vježbama kod kolegice Ivane Husar Mlinac.

"Mislim kad osoba dođe u stanje gdje je svjesna da je sve na svom mjestu, koliko god izgledalo kaotično ali da znaš da si tamo gdje trebaš biti i da nikada neće dobiti više nego što možeš podnijeti - da je to jednostavno najljepši period", izjavila je Danijela.

Splitska glazbenica puna je životnog iskustva, pogotovo na estradnom nebu. Tako je koncert koji priprema u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski nešto najljepše što može darovati svojim obožavateljicama, posebno onima ženskog roda, budući da se koncert Otvoreno srce održava na Dan žena, 8. ožujka.

Možda vas zanima Danijela Martinović emotivnom porukom čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu Rubrika Stars Stars

Danijela je progovorila o tome tko je najvažnija žena u njenom životu. "Apsolutno naravno, mama. Imam tu sreću da je još živa jer većina mojih prijateljica nemaju mame i onda se mi znamo zezati. Moje prijateljice Ana i Doris nemaju mamu pa kad smo kod mene zajedno, nazovemo je i stavimo na zvučnik i onda sve tri u jedan glas kažem: 'Hej mama'", ispričala je Danijela Martinović.

Kroz smijeh je priznala da joj mama, kao mama, uvijek ima nešto i za prigovoriti. “"Danijela hoćeš li se ti ikada uozbiljiti?', a to govori otkad imam pet godina. To njezino 'uozbiljiti' se neće nikada dogoditi jer je to naprosto moja priroda i ni u ime čega niti zbog čega ne bih se odrekla tog djetinjstva u sebi", rekla je splitska pjevačica.

Danijela osim za nove radne uspjehe, pronalazi vremena za posvećivanje svojim drugim ljubavima, pa je tako dizajnirala i kolekciju nakita, a nakon već objavljenog Šalabahtera života, Danijela sad piše roman. “"Napisala sam dosad 52 poglavlja i mislim da mi fale dva", ispričala je Danijela. Temu romana nije željela otkriti. “"To nek ostane tajna. Mislim da će biti vrlo ugodno iznenađenje", ispričala je Danijela.

Na kraju je nadodala kako je “"Život je najljepši redatelj i ništa u životu ne treba nego se prepustiti, a on će odraditi sve”.

Možda vas zanima Danijela Martinović u posljednje vrijeme blista, a otkrila je i što ju veseli Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @danijelamartinovicofficial

Komentari 0