Stars

Danijela Dvornik dopisivala se s mlađim tipom, a onda hladan tuš: "Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa?"

  • O ljubavnom životu Danijele Dvornik nakon smrti njezinog supruga Dine Dvornika ne zna se puno
  • Poznata Dalmatinka na svom Instagram profilu sada je podijelila jedno iskustvo na romantičnom tragu
  • Razvijanje odnosa sa zgodnim mlađim muškarcem doživjelo je fijasko, a Danijela je i otkrila zašto

Danijela Dvornik, kako nam pokazuje crticama iz svog života, naprosto uživa. Trenuci opuštanja u njezininoj oazi i drugom domu na Braču kojeg strastveno uređuje, uživanje sa svojim predivnim unučicama i obitelji, guštanje u zdravim zalogajima i brizi o svome  tijelu - čini se kako je Danijeli život posložen. Ipak, izgleda kako 53-godišnja supruga preminulog kralja funka životni mozaik želi upotpuniti još jednom kockicom pa se bacila na dejtanje, a  svoje iskustvo, ne baš pozitivno, podijelila je Instagram storyju. Dopisivanje koje je potrajalo nekoliko dana nije najbolje završilo, a Danijela je upitala i svoje pratitelje što misle o ishodu. 

Možda vas zanima Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan Rubrika Stars Stars

‘’Dopisujem se s tipom par godina mlađim, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotki. To traje nekoliko dana. Onda on pošalje poruku ‘mogu li dobiti fotku tvog tijela'? I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas!!! Por que? Jesam li jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarjela, a?’’,obratila se Danijela svojim pratiteljima. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nakon smrti voljenog supruga Dina Dvornika, Danijela nikada nije potvrdila postoji li netko poseban u njezinom životu. No, Danijela je u nekoliko navrata otkrila kako nije nikada prestala vjerovati u ljubav.

Možda vas zanima Danijela Dvornik nasmijala je sve videom kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa Rubrika Stars Stars

‘’Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo…’, pisala je prije nekoliko godina supruga preminulog kralja funka. 

Čini se kako je Danijela pronašla odličan recept za pronalaženje ljepote u životu, a ona ima itekako veze u tome kako se ljudi odnose jedni prema drugima

‘’Ponekad razmišljam o nekim ljudima koji uza sve što imaju i posjeduju, ne pronalaze nikakvu ljepotu u životu, niti znaju kako stvoriti ljepotu. Nije ljepota života uzrokovana samo onim što stvarate iako u tome ima dosta onoga što u stvari jeste, nego i odnosom prema svojoj okolini,ljudima, životinjama i prirodi. No, neki to ne razumiju niti žele razumjeti’’, napisala je Danijela nedavno na Instagramu. 

Čvrstih Danijelini stavovi tako su porušili i  "betonski zid  s čeličnom konstrukcijom’’ između nje i zgodnog mlađeg muškarca. Svođenje odnosa samo na fizički aspekt svakako nije poželjno. Kako bi se ti ponijela u Danijelinoj situaciji?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0