Stars

Danas poznata Hrvatica pokazala kako se kao djevojčica, mami u inat, sama ošišala

  • Frizura "na kahlicu" ili "na padelu" desetljećima je bila zakon, gotovo službena frizura jedne generacije
  • No, buntovna i otkačena influencerica nije ju mogla samo tako prihvatiti...
  • Maloj Balie mama Ella nije "priuštila" takvu frizuru - nosi vrlo lijepe uvojke, ali sličnost s mamom je neupitna
Možda vas zanima Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju? Rubrika Beauty Beauty

S heshtagom #smrtkahlicama danas poznata influencerica Ella Dvornik na svom je uvijek zabavnom i čudesno iskrenom Instagram profilu objavila fotku iz djetinjstva (oko 5 godina joj je, procjenjujemo) i napisala:

"Nemam pojma koliko sam godina imala ... Al ova frizura je nastala nakon što me mama ošišala na kahlicu po tisućuti put pa sam uzela škare u kupaoni i iz protesta se ošišala na kratko 😂 zadovoljstvo se vidi na licu #SmrtKahlicama"

Po velikim smeđim očima Ellu nije tako teško prepoznati, ali ova "sam svoj majstor" frizura koju je kreirala kao djevojčica ipak pomalo zbunjuje: otprve nismo bili sigurni gledamo li sliku djevojčice ili dječaka. Uostalom, frizura "na kahlicu" ili "na padelu" bila je zakon desetljećima. Mame su ustrajno tako šišale klince, bez obzira na spol. Možda su neke, dobrostivo, curicama straga ipak pustile malo dužu kosu. Ali ta su vremena iza nas. Ela koja uživa u majčinstvu, a često ga i opisuje na duhovit način, svoju "traumu iz djetinjstva" sigurno ne želi priuštiti kćerkici. Mala Balie, inače ista mama, ako nas pitate, ne mora nositi "kahlicu" na glavi. Pogledaj kako lijepe i ženstvane uvojke ima kći Elle Dvornik! Još i lila kaputić - nitko se ne bi mogao zabuniti je li curica ili dečko.

Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0