Stars

Dalibor Petko se prisjetio plesanja u folkloru, a u komentare su se uključili mnogi poznati...

  • Voditelj Dalibor Petko rado se prisjeća trenutaka iz mladih dana pa ih dijeli sa svojim pratiteljima na Instagram profilu
  • Posljednju je objavio 
  • Rado se prisjetio odlaska na svadbu kod tetke Ljubice i svoje kovrčave kose za koju se jako bojao pa je jedino razmišljao o tome da nakon frizerskog salona ne ostane unakažen jer će mu na svadbi biti čitava rodbina

Voditelj Dalibor Petko u posljednje vrijeme s veseljem se prisjeća djetinjstva i mladih dana. Na instagram profilu objavio je fotografije sa svojom majkom Katicom od prije 35 godina . Ispod fotografije je stajalo : "Ista lokacija nekih 35 godina kasnije. Kako se vremena mijenjaju". 
 

Možda vas zanima Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Nekoliko dana ranije Petko se s nostalgijom prisjetio i dana provedenih u lokalnom folkloru. U opisu fotografije je stajalo: "Imam osjećaj da su nekad svi plesali u folkloru. Ja sam se bome nacupkao godinama i to u ‘Posavini’ i ‘Tamburici’. Još se sjećam Drmeša, Dučeca, Ja posijah repu i ostalih. Je l' netko od vas plesao u folkloru i u kojem društvu?". 
 

U komentarima su se pronašla i neka poznata lica poput pjevačice Zsa Zse "Ti si kraljina Petko", PR stručnjakaVedrana Strukara "Tancal buš ti nama opet", a pronašli su se tu i zanimljivi komentari ostalih pratitelja: " U najluđem najveselijem društvu KUD Ivan Filipović Velika Kopanica. Meni najljepše iskustvo za pamćenje, toliko smo toga prošli i vidjeli, naučili raznih plesova, koreografija, pjesama te upoznali mnogo divnih ljudi. Mislim da nisam članica ne bi pola toga vidjela i doživjela." Također se istaknuo kometnar: " Naravno i ja sam se danas prisjetila svega  i taman slala ekipici staroj jedan video.. plesala sam u KUD u Lužanima i KUD u Oriovcu". 

Možda vas zanima Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše' Rubrika Moda Moda

Ali i svoje kovrčave kose

Voditelj se u zadnje vrijeme voli prisjećati svojih mladih dana u koje bi se rado vratio. Pa je tako prije nekoliko dana objavio fotografiju sa svadbe svoje tetke Ljubice i nasmijao svoje pratitelje. U opisu se našalio: "Ako nekog zanima kako izgledam s kovrčavom kosom... jest da je u pitanju bio nesporazum s frizerkom i da sada znam da se to zove ‘valovi’ a ne mini val, ali što je tu je."

Možda vas zanima Dalibor Petko: Reći ću vam sve o mojoj borbi s kilogramima Rubrika Stars Stars

"Kolateralna žrtva bila je jedino kosa koju sam puštao tijekom većeg dijela srednje škole (nismo li svi), a koja je kad su se skinuli vikleri izgledala ko da je ušao Jasmin Stavros s početka karijere. Jedino mi je žao što to nisam slikao, ali dok sam gledao tu ogromnu glavu u ogledalu, odzvanjale su mi samo riječi moje majke u glavi: ‘nemoj se unakaziti za svadbu, dolazi nam sva rodbina’. Na fotki su moja teta Ljubica, neprepoznatljivi tata Štef, curly twink Petko te sestra i šogor, Jasminka i Dražen, kojima želim sretnu godišnjicu. Prvih 23."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako nekog zanima kako izgledam s kovrčavom kosom... jest da je u pitanju bio nesporazum s frizerkom i da sada znam da se to zove ‘valovi’ a ne mini val, ali što je tu je. Kolateralna žrtva bila je jedino kosa koja je puštana tijekom većeg dijela srednje škole (nismo li svi) koja je kad su se skinuli vikleri izgledala ko da je ušao Jasmin Stavros s početka karijere. Jedino mi je žao što to nisam slikao, ali dok sam gledao tu ogromnu glavu u ogledalu, odzvanjale su mi samo riječi moje majke u glavi: ‘nemoj se unakaziti za svadbu, dolazi nam sva rodbina’. Na fotki su moja teta Ljubica, neprepoznatljivi tata Štef, curly twink Petko te sestra i šogor, Jasminka i Dražen, kojima želim sretnu godišnjicu. Prvih 23. #anniversary #wedding #memories #tb

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

Pjevačica Nives Celsius se odlučila našaliti : "Jedini neprepoznatljiv na fotki si ti" , a odlučila je ovo prokomentirati i glumica Mila Elegović: "Sunce slatko, pa tu si kao iz filma. Bubica". 

Photo: Dalibor Petko

Komentari 0