Stars

Cvjetna haljina otkriva lijepu vijest: slavni par, izgleda, očekuje bebicu

  • Katty Perry objavila je teaser za novi singl Never Worn White, a mnogi obožavatelji misle kako je iskoristila priliku da objavi važnu vijest
  • U kratkom videu u kojoj nosi dugu bijelu satensku haljinu pjevačica se drži za trbuh 
  • U jednom kadru Katy nosi i cvjetni outfit, a mnogi misle kako je pjevačicu inspirirala kolegica Beyoncé koja je cvjetnu kulisu iskoristila kako bi podijelila vijest o svojoj trudnoći

Katy Perry objavila je teaser za novi singl Never Worn White, a javnost ne prestaje pričati o ovom kratkom videu. Razlog su tome spekulacije da 35-godišnja pjevačica očekuje dijete sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom. Naime, u jednom prizoru Katy je u bijeloj satenskoj haljini s dubokim dekolteom i dugim rukavima položila ruke na trbuh. Obožavatelji nagađaju i kako se može nazrijeti povećan trbuščić kod pjevačice koja je u glazbenoj industriji već 20 godina. 

Možda vas zanima Pogledaj kuću Orlanda Blooma - vrijedi 9 milijuna dolara i prodaje je zbog Katy Perry Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... 🎶♥️🙂 #NeverWornWhite is out now

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Nagađanjima ide u prilog i jedna od neobičnih cvjetnih kreacija u kojoj se Katy pojavljuje u videu, a raskošno cvijeće bilo je i primjetno kada je Beyoncé preko društvenih mreža najavila svoju trudnoću. 

‘’Katy ima nešto za objaviti, a to je najvjerojatnije vijest o trudnoći.'', ''Katy očekuje dijete'', samo se neki od komentara obožavatelja ove vlasnice brojnih hitova. 

Katy i 43-godišnji Orlando Bloom ljubavnu vezu započeli su 2016. godine, a zaručili su se u veljači 2019.  U studenome prošle godine zvijezda trilogije ''Gospodar prstenova'' rekao je kako priželjkuje djecu sa svojom zaručnicom. Glumac iz braka s bivšom ženom, modelom Mirandom Kerr, ima sina Flynna. 

Možda vas zanima Je li nova pjesma '365' Katy Perry plagijat pjesme srbijanske pjevačice? Rubrika Stars Stars


‘’Stvarno želim uživati u obitelji i prijateljima, mom predivnom sinu i želim imati još djece,'' izjavio je Orlando prošle godine stranim medijima. 

Sudeći prema objavi njegove zaručnice, želja mu se ispunila. 

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0