Stars

Što je ovo? Katy Perry nosi kombinezon s licem bivšeg dečka?!

Zanimljivim odjevnim komadom pjevačica Katy Perry dala je (ponovno) naslutiti da se vratila Orlandu Bloomu... Ili samo lukavo provocira?

Katy Perry i Orlando Bloom očito se jako dobro zabavljaju stalno nas provocirajući dvosmislenim objavama i fotografijama. Katy i Orlando započeli su svoju vezu početkom 2016. godine, a nakon nešto više od godinu dana objavili su službenu zajedničku izjavu kako "su ipak odlučili ići svatko svojim putem". 

Međutim, fanovi su uslikali Katy u onesie kombinezonu s printom lijepog Orlandova lica. To nije prvi put da vidimo Katy u ovoj odjevnoj kombinaciji - Orlando je objavio fotku u istom komadu prije otprilike godinu dana, a čak je uslikao i svoju mamu u istom komadu (ili barem jako sličnom). 

 

Objavu dijeli Orlando Bloom (@orlandobloom)

Kako smo i nakon prekida ovaj bivši par mogli vidjeti zajedno na brojnim događanjima, dali su nam naslutiti da su ostali u jako dobrim odnosima, ali u posljednje vrijeme brojni neslužbeni izvori kažu kako Katy i Orlando stvarno pokušavaju ponovno.

"Ponovno su zajedno. Katy želi da ovoga puta stvari funkcioniraju. Probala je, ali ne može ga zaboraviti. Previše joj je stalo do njega. Ovoga puta neće biti tako javni zajedno - ali su zajedno."

 

 

Objavu dijeli @katyhavemybabies

Početkom godine Katy i Orlando viđeni su u luksuznom ljetovalištu Amilla Fushi na Maldivima, a krajem veljače Katy ga je posjetila u Pragu, gdje snima film 'Carnival Row'. Kako god,kombinezon s Orlandovim licem je genijalan bilo da Katy provocira, privlači pažnju ili jednostavno toliko voli svog dečka da ga se ne može nagledati...

Photo: Instagram

Komentari 0