Stars

Je li nova pjesma '365' Katy Perry plagijat pjesme srbijanske pjevačice?

  • Pjevačica Katy Perry izdala je svoj novi singl '365'
  • U medijima su se pojavili navodi o tome kako je riječ o plagijatu
  • Navodno je pjesma '365' plagijat pjesme 'Cafe' srbijanske pjevačice

Američka pop zvijezda Katy Perry izdala je novu pjesmu pod nazivom '365'. Da, upravo kao megapopularna pjesma bivšeg trojca Saše, Tina i Kedže. Pjesma je objavljena prije nešto više od mjesec dana, ali sada se ponovno pronašla u središtu pozornosti. 
 

Naime, austrijski portal Kosmo.at tvrdi kako je novi singl američke pjevačice zapravo plagijat pjesme 'Cafe' srbijanske jazz pjevačice Lene Kovačević. Ističu kako je pjesma 'Cafe' objavljena tijekom proteklog ljeta, dok je Katy svoj hit objavila 14. veljače. Pjesma srbijanske pjevačice postala je hit u našoj regiji, a Lena ju je otpjevala i na francuskom jeziku. Nakon toga pjesma se puštala na brojnim europskim radijskim stranicama, gdje joj je zabilježena velika slušanost. 
 

Pjesmu 'Cafe' napisala je pjevačica Emina Jahović, dok je za glazbu i aranžman zaslužan makedonski producent Darko Dimitrov. Na YouTubeu je pregledana nešto manje od 500 tisuća puta, što je puno manje u odnosu na pjesmu '365', koja je u mjesec dana pregledana više od 44 milijuna puta

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Nismo mogli ne poslušati ove pjesme i usporediti ih. Moramo priznati da melodija pjesme '365' uistinu zvuči kao ona u pjesmi 'Cafe'. Ali to je samo naše skromno laičko mišljenje. 

Kako tebi zvuči? Je li '365' kopija 'Cafea'?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0