Stars

Čombetova supruga otkrila prve probleme nakon poroda: "Kako odspavati osam sati u dva dana"

  • Marija Omaljev-Grbić i suprug Miraj, poznatiji kao Čombe iz popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" nedavno su postali roditelji malene Billie
  • Glumica je uz preslatku fotografiju otkrila što joj to zadaje probleme
  • Djevojčica je na svijet stigla sredinom listopada u bolnici u Los Angelesu gdje glumački par živi i radi

Marija Omaljev-Grbić, glumica i supruga Miraja Grbića, poznatog kao Čombe iz serije Lud, zbunjen, normalanna svome Instagram profilu pokazala je s čime se to bori nakon rođenja kćerkice.

Malena Billie na svijet je došla sredinom listopada, a mama Mara otkrila je što joj to stvara slatke muke. "Kako odspavati osam sati u dva dana", napisala je na svome storyju uz fotografiju na kojoj joj malena drži ruku.

 | Autor: Mara Omaljev Mara Omaljev

"Njezin je plač bio najslađi zvuk koji sam ikada čula. I samo tako, vjera i ljubav u čovječanstvo mi se vratila, samo gledajući u njezine oči.", napisala je Mara uz prijašnju fotografiju kćerkice.

'Lud, zbunjen, normalan' prestaje se emitirati nakon 12. sezone Možda vas zanima Gledatelji nikada neće vidjeti zadnjih 20 epizoda 'Lud, zbunjen, normalan' iako je napisan kraj serije Rubrika Life&style Life&style

Na svom je profilu glumac ranije objavio fotografiju sa svojom mezimicom i napisao da je u petak rezervirao ulogu tate.  "I dalje radim na liku, ali imam cijeli život da ga usavršim. Djevojčica Billie stigla je na svijet 15. listopada. Volim te odavde do vječnosti!", napisao je 44-godišnji tata Miraj.

Glumački par od 2013. godine živi i radi u Los Angelesu u kojem je Mara i rodila. U braku su od 2008. godine. Dok je bosanskoheregovački glumac javnosti poznat po brojnim ulogama u predstavama i popularnoj seriji Lud, zbunjen, normalan, glumio je i u američkim upješnicama poput American Horror Story i S.W.A.T., a sudjelovet će i skorašnjem devetom nastavku Fast and Furious.

Mara je pak značajne uloge ostvarila u hrvatskim serijama kao što su Ruža vjetrova i Dolina sunca, a pojavila se i u seriji Lud, zbunjen, normalan. Nakon toga sudjelovala je i u nekolicini filmova američke, njemačke, austrijske i turske produkcije.

 

Photo: Mara Omaljev

Komentari 0