Life&style
'Lud, zbunjen, normalan' prestaje se emitirati nakon 12. sezone

Gledatelji nikada neće vidjeti zadnjih 20 epizoda 'Lud, zbunjen, normalan' iako je napisan kraj serije

  • Mnoge će rastužiti vijest da je 12. sezona uspješne serije 'Lud, zbunjen, normalan' ujedno i posljednja
  • Iako je scenarij napisan za još 20-ak epizoda, one se ipak neće prikazati
  • Potvrdio je i to scenarist serije Feđa Isović te naveo koji je tomu razlog

Ljubitelji serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ mogli bi se naći razočarani nakon što je objavljena vijest o prestanku njezinog snimanja. Naime, radi se o definitivnoj odluci iako je scenarist Feđa Isović napisao kraj serije koji tako gledatelji neće nikada otkriti.

Možda vas zanima Od vikenda kreću nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan' - to je posljednje što je snimio Mustafa Nadarević Rubrika Life&style Life&style   

Razlog takvom potezu je smrt glumca Mustafe Nadarevića koji je glumio jednog od najomiljenijih likova, legendarnog Izeta Fazlinovića. 

"To smo odlučili odmah nakon što je Mustafa Nadarević preminuo, ali sada je to definitivno i konačno. Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je Mustafinom smrću ona naprasno završena. Nikad gledatelji neće moći vidjeti kako serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitirati", rekao je Isović. 

Bosanskohercegovačka humoristična serija u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića uspješno se emitirala u cijeloj regiji više od desetljeća. U tijeku je prikazivanje posljednje 12. sezone na Novoj TV. 

Podsjetimo, legendarni glumac Mustafa Nadarević preminuo je krajem prošle godine u 78. godini života nakon duge bolesti.

Odlazak glumačke legende; U 78. godini nakon teške bolesti preminuo Mustafa Nadarević

Glumačkom velikanu bio je dijagnosticiran karcinom pluća, a pred kraj života nalazio se na kućnoj njezi u Zagrebu. Ostvario je niz zapamćenih filmskih uloga pa smo ga na velikim ekranima između ostalih mogli gledati u filmovima 'Otac na službenom putu', 'Već viđeno', 'Kuduz',' Gluvi barut', 'Praznik u Sarajevu', 'Puška za uspavljivanje', 'Ničija zemlja' i 'Gori vatra'. Mlađoj publici upravo je poznat po liku osebujnog Izeta Fazlinovića kojeg je u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' utjelovio od 2007. do 2016. godine.

 

Photo: NovaTV

Komentari 0