Stars

Cameron Diaz boji se kvaka, a Angelina jede škorpione!

Pa, eto, to su samo neke od čudnih navika i opsesija poznatih i slavnih koji su često u centru pozornosti zbog priča o njihovom privatnom životu, i fizičkom izgledu, talentu. Kakvi čudaci znaju biti gotovo zaboravimo

Iako misliš da znaš sve o poznatima i da nema toga što već nisi pročitala o njima, možda te razuvjerimo. I oni su samo obični ljudi koji imaju, kao i svi mi, neke neobičnije rituale i navike. Od opsesivno-kompulzivnog poremećaja do beauty trikova - neki će nas zgroziti, a neki nasmijati.

Cameron Diaz

Poznata glumica ima opsesivno kompulzivni poremećaj koji uzrokuje to da sva vrata otvara laktovima kako bi izbjegla širenje bakterija. Također i čisti kuću na dnevnoj bazi te često pere ruke. Kako i sama kaže, uspjela je svoj poremećaj staviti pod kontrolu.

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Angelina Jolie

Angelina je otkrila kako kukci imaju puno proteina pa ih je tako uvrstila u svoju prehranu. Tako je posljednje viđena kako jede nogu pauka i prži škorpione za koje je izjavila kako da imaju i jako dobar okus osim što su zdravi.

Možda vas zanima Tina Knowles otkrila da su Beyoncé i Solange išle na terapiju kao djeca Rubrika Stars Stars

Demi Moore

Demi ima pomalo čudnu naviku kako gubi kile. Glumica  voli tretman sa pijavicama kao najbolju detox metodu. Oduševljena je tretmanom u kojem joj pijavice sišu krv, te naglašava da to nisu obične pijavice već one koje su medicinski uzgojene i koje uklanjaju otrove iz krvi.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Eva Longoria

Eva Longoria kao i Madonna za njegu svog lica koristi - POSTELJICU. Točnije kremu koja se opskrbljuje proteinima iz ovčje posteljice. Krema usporava starenje i čini njezinu kožu čvršćom što je očito ono što je Eva i tražila za sebe. 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Možda vas zanima Mračna prošlost megapopularnih zvijezda Rubrika Stars Stars

Jennifer Aniston

Jennifer ima pomalo čudnu naviku što se tiče aviona. Naime, ona uvijek ulazi u avion prvo s desnom nogom i mora lagano udariti po vanjskom dijelu aviona za sreću. Iako je nam možda i djeluje čudno, glumici očito taj ritual daje neku sigurnosti.  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Mariah Carey

Poznata pjevačica ima naviku da mora spavati 15 sati dnevno. To ne bi bilo toliko čudno da ona nema 20 ovlaživača zraka u sobi koja čine to da se pjevačica osjeća kao da spava u sauni. Izjavila je da mora spavati toliko dugo kako bi mogla pjevati onako kako želi. 

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Catherine Zeta Jones

Glumica obožava jagode. Ali ne samo za jelo već za pranje zuba. Prema njezinim tvrdnjama jagode čine zube bijelim. Osim jagoda i jabuke je koristila za čišćenje zuba tako što bi ih pojela nakon svakog jela. Koristi i kombinaciju meda i piva za svoju kosu iako kaže da poslije smrdi kao bačva piva. 

Lady Gaga

Većina se sjeća dolaska Lady Gage na dodjelu Grammya 2011. godine. Naime, ona je stigla u velikom lažnom  jajetu. Ali ono što nismo znali je to da je nakon dodjele Lady Gaga ponijela jaje doma. Voli u njemu meditirati čak ponekad i spava u njemu. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty Images

Komentari 0