Stars

Tina Knowles otkrila da su Beyoncé i Solange išle na terapiju kao djeca

Majka je svoje kćeri pripremala za život pod svjetlima pozornice

Tina Knowles (64) je tijekom Facebook live video intervjua sa Mariom Shriver podijelila svoje iskustvo s odgojem svojih kćeri, Beyoncé (36) i Solange (31) Knowles, koje su postale velike svjetske zvijezde.

Otkrila je da je ona sama tokom svog djetinstva često osjećala kao da njena majka više voli njenog brata i iz tog razloga je htjela izbjeći da njezine kćeri osjećaju isto, a i spriječiti da među njima ne bude međusobnog rivalstva. 
 

 

My Babies looking beautiful in red❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on


Počevši nastupati kao osmogodišnja djevojčica, Beyoncé je stvorila veličanstvenu karijeru, tako da je lako zamisliti da je u njihovoj kući moglo biti zavisti između nje i pet godina mlađe sestre Solange. Međutim, Tina kaže da to nije bio slučaj. Umjesto toga, sestre Knowles su postale pune međusobne ljubavi i međusobno se podupiru, i na privatnom i poslovnom planu. 
Razlog tome njihova majka, Tina Knowles, vidi u tome što je svoje djevojčice vodila dječjem psihoterapeutu. Uz to, kako bi spriječila da njene curice osjete ljubomoru zbog majčine ljubavi, često je uzimala slobodne dane kako bi što više bila s njima, ali je ipak posebnu pažnju pridavala Solange koja je živjela u sestrinoj sjeni. 

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on


"Srijedom bih uzela Solange i to je bio samo njen dan", kaže Tina objasnivši kako je tada Beyoncé već bila zvijezda u njihovom gradu, a mama nije htjela da se mlađa sestra osjeća zapostavljeno. 

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on


Knowles je otkrila da je aktivno tražila pomoć stručnjaka te pronašla profesionalnog terapeuta kad je osjetila da bi Beyoncéina slava mogla utjecati na sestrinski odnos. Željela je da Beyoncé bude osjetljivija na Solange jer starija sestra nije mogla mogla podnijeti kad bi se mlađa sestra htjela družiti s njom i njezinim prijateljima. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Iako su je ljudi odgovarali da vodi djecu terapeutu, Tina ih nije ih slušala. Kaže da zna da je učinila pravu stvar jer i dan danas sestre snažno štite jedna drugu. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0