Stars

Mračna prošlost megapopularnih zvijezda

Zvijezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima gotovo uvijek djeluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzne…

Prije ili kasnije sve se sazna! Za neke zvijezde nikad nismo očekivale neke stvari – a ima ih „zanimljivih“: pijanstvo, krađa, pa čak i ubojstvo! Otkrit ćemo ti najmračnije tajne nekih celebrityja i garantiramo ti da ćeš neke odsad gledati u drugom svjetlu.

Reese Witherspoon: hollywoodska slatkica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vrijeđa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

Kristen Stewart: kad je Kristen obznanila javnosti ljubav prema kolegi glumcu Robertu Pattinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obje ljubavi su danas bivše. 

Jennifer Lawrence: glumica je trenutačno jedna od najtraženijih i najomiljenijih hollywoodskih zvijezda. Do 2014. godine slovila je kao prava čistunka – sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Jennifer na Internetu. 

Bar Rafaeli: ova prelijepa manekenka ne voli plaćati porez. Dapače, zbog utaje poreza bila je uhapšena i provela je nekoliko sati u zatvoru. Klasični slučaj od „Good Girl gone bad“. 

Charlize Theron: teško je povjerovati što je sve sjajna glumica proživjela u djetinjstvu. Naime, njenog oca ubila je njena majka. To je učinila u samoobrani nakon što je ovaj došao pijan kući i uperio oružje u Charlize. Bio je to događaj koji će glumicu pratiti cijeloga života. 

 

A post shared by Charlize (@charlize_teron) on

Emma Roberts: poznata nećakinja Julie Roberts ne boji se ničega. Čak ni kad je riječ o obiteljskom nasilju. Jednom se toliko posvađala s dečkom da je ovaj završio s polomljenim i krvavim nosom, a pozvao je u pomoć i policiju. U međuvremenu su se sretno zaručili. Nadamo se da je to bio izolirani slučaj. 

Halle Berry: i ova glumica imala je teško djetinjstvo. Godinama je morala promatrati kako otac i majka zlostavljaju njenu sestru. Ni danas glumica ne želi otvoreno govoriti o tim događajima. 

 

Feelin’ extra ✨✨✨ #SAGawards

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Ashton Kutcher: on ima možda najmračniju tajnu od svih. Prije gotovo 17 godina je njegova tadašnja partnerica hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubojica je bio njen susjed, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala na spoj s Ashtonom. Ubio ju je nožem. Nakon što je Ashton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sljedeći dan, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vrijeme je i glumac bio osumnjičen za ubojstvo. Međutim, pravi počinitelj je uskoro uhapšen i danas sjedi u zatvoru.    

Jennifer Lopez i P.Diddy: pjevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Od kuda im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato. 

 

#DINEROfeels #platinumtears djkhaled #CardiB some bts

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Meg Ryan: glumica je prevarila svog supruga Dennisa Quaida. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Russellu Croweu.

Paris Hilton: pa, ne čudi nas da se partijanerici poput Paris ponekad potkrao poneki „prekršaj“. Od eksplicitnih snimaka seksa, pa do vožnje automobila u drogiranom stanju.

 

#DiamondsAreAGirlsBestFriend ✨💎👸🏼💎✨ @Avakian_Official

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Winona Ryder: 90-ih godina bila je jedna od najomiljenijih hollywoodskih glumica. Ali, 2002. godine odjednom se o njoj počelo drugačije govoriti. Naime, uhvaćena je u krađi dizajnerske odjeće u vrijednosti od 1000 dolara. Uhapšena je zbog toga, a navodno je izjavila da novac nije problem, nego da je jednostavno to bilo jače od nje i da je željela ukrasti nešto. 

Woody Allen: režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Miom Farrow. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove kćerke – gole! Navodno ju je Woody zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen. 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0