Stars
Buno Šimleša i supruga

Bruno Šimleša iznenadio suprugu posebnim poklonom za rođendan: Možda vas inspirira ideja!

  • Pronalazak rođendanskih poklona za voljenu osobu može zadavati pravu glavobolju, trošak…
  • Međutim, stvari su zapravo jednostavne, kako nam je na svome primjeru pokazao sociolog Bruno Šimleša
  • Naš kolumnist napravio je nešto predivno za svoju suprugu Maju i tako svima dao ideju o personaliziranim poklonima 

Poklon drugoj polovici nije lako pronaći. Trebalo bi biti važno da bude osoban, originalan, divan, nešto što već nema…kriterija je mnogo. Ipak, najvažniji je onaj poklon  dolazi iz srca i i iskrene namjere da stvarno usrećimo osobu bez obzira na novac. Dobro to zna sociolog, spisatelj i kolumnist portala miss7 Bruno Šimleša koji je svojoj supruzi Maji dan uljepšao ispunivši njezinu rođendansku želju – proširi svoj kulinarski repertoar - obzirom da je spisatelj uvijek radio nekoliko istih jela. 

Možda vas zanima Bruno Šimleša sa svojom Majom slavi godišnjicu braka: ''13 godina smijeha, nešto suza i jaaako mnogo truda'' Rubrika Stars Stars

‘’Maštovita žena, zar ne? Angažirao sam nekoliko prijatelja za kulinarske savjete, ali smo se teško lovili pa sam prije par dana krenuo u akciju wokiranja! I bome je bilo slasno’’, pokazao je Bruno novostečeno kulinarsko umijeće na svome Instagram profilu. 

No, kako je objasnio nadalje u Instagram postu, njegova namjera nije bila da dijeli kulinarske savjete već inspirira i potakne na pružanje malih životnih zadovoljstava personaliziranim poklonima. 

‘’I ne moraju biti ni rođendanski. Samo razmislimo što bi htjele naše voljene osobe i pokušamo to realizirati. Jer njihova srca vrijede. Jer se ljubav voli manifestirati ‘’, dodao je Bruno. 

Bruno Šimleša upisao još jedno životno postignuće: Ovo je platno za realizaciju snova!

Sigurni smo da svojoj supruzi izmamio osmijeh na lice, a izbjegao je i jednu od grešaka u koracima koja ga je naposljetku mogla i skupo koštati. 

‘’I ne brinite se, čekao sam da voda zavrije prije stavljanja tijesta. Da sam ga stavio u mlaku vodu Talijanka u Maji bi istog trena zatražila razvod’’, našalio se Bruno. 

Najtiražniji hrvatski autor knjiga o samopomoći do sada je otvoreno progovarao o svome braku te dao do znanja kako sretnim godinama može prethoditi mnogo truda, uspona, padova…

Iako nisu sve bile sretne godine, sutra slavimo sretnu 13. godišnjicu braka!

S Majom, najboljom srednjoškolskom prijateljicom koju je zaprosio nakon što su se zbližili pred kraja faksa i to prstenom nacrtanim markerom na papiru, posebno su mu bile izazovne prve godine nakon što su dobili kćerku. No, Bruno je istaknuo kako su on i Maja vjerovali da se isplati boriti pa su to i napravili svim raspoloživim sredstvima - 'nogama, rukama, ma i noktima'. 

‘’Opet smo se mogli pronaći. I jesmo, nakon što smo isprobali valjda svaki izvor svjetlosti da nam osvijetli put. Nema koji kamen nismo preokrenuli. I dalje znamo imati loše periode, ali dobri su pravilo, a izvrsnih je više od loših. I to je dovoljno za ljubav. Ne znam što nosi budućnost, ali znam da nam je sadašnjost ljubavna’’, zaključio je Bruno. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0