Stars

Britney se pohvalila zaručničkim prstenom na 28. rođendan svoga odabranika i ponovno pozirala - gola

  • Britney i njezin zaručnik Sam Asghari otputovali su povodom njegova 28. rođendana na tajnu tropsku lokaciju
  • Pjevačica se pohvalila zaručničkim prstenom, a pozirala je i gola u plićaku
  • Već je ranije 40-godišnja pjevačica isticala da je Sam uz nju bio u najgorim i najboljim danima u životu

Britney Spears i njezin zaručnik Sam Asghari otputovali su u toplije krajeve kako bi proslavili njegov 28. rođendan. Pop zvijezda je tu prigodu iskoristila kako bi ponovno pokazala svoj zaručnički prsten. Osim toga, kad su stigli na svoju tropsku destinaciju, pjevačica je u moru pozirala bez bikinija.

Presretna Britney s javnošću je podijelila koliko je zaljubljena u svog zaručnika objavivši simpatičan video. Dok su oboje sjedili u avionu, Britney je kameru okrenula prema prstenu, a zatim je podigla prema Samu koji joj je poljubio ruku.

"Neka počne rođendanska proslava za moga predivnog zaručnika. Jako ga volim! Moj heroj... Moj mentor... Moj kamen... Moja radost... Moja ljubav... Nadam se da ćeš dobiti sve i više od toga za svoj rođendan", napisala je pjevačica ispod videa.

Nakon što je svojoj zaručnici poljubio ruku na kojoj se sjajio prsten s velikim kamenom, Sam se slatko nasmiješio i otpio gutljaj kave zbog kojeg se zagrcnuo, a na to se Britney nasmijala! Čini se da je sretan par u sedmom nebu, a svoju sreću vole dijeliti s pratiteljima.

Možda vas zanima Britney Spears na Instagramu objavila potpuno gole fotke uz status: "Energija slobodne žene nikad nije bila bolja" Rubrika Stars Stars

Sam, glumac, model i zaljubljenik u fitness, u komentarima ispod objave istaknuo je jedan detalj. "Na desnoj je ruci jer mi ne slijedimo pravila", napisao je misleći na prsten. Dodao je i da nije naviknuo na tu kavu i da mu je draža ekonomska klasa aviona. Na svom je Instagramu kasnije pokazao da su stigli na tropsko odredište. "Otočka ljubav, s lavicom Britney", napisao je ispod videa na kojem grli svoju zaručnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Da su zaručeni, 40-godišnja pjevačica i 28-godišnji model objavili su još u rujnu prošle godine, a Sam je tom prigodom objavio fotografiju na svome profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Britney je pak na svome profilu ponovno objavila potpuno gole fotke sakrivši određena mjesta malenim dijamantima. 

Britney i Sam u vezi su, kako pišu mediji, od 2016. godine, a zaruke su stigle dva mjeseca nakon što je završio njezin 13-godišnji konzervatorij.

Možda vas zanima Britney podijelila kako je provela prvi vikend na slobodi, ali fanovi su i dalje zabrinuti Rubrika Stars Stars

Kako je tada napisala, Sam je uz nju bio uz najteže i najbolje godine života.

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0