Stars

Britney Spears na Instagramu objavila potpuno gole fotke uz status: "Energija slobodne žene nikad nije bila bolja"

  • Krajem prošle godine sud u Los Angelesu napokon je donio presudu kojom ukida skrbništvo nad Britney Spears
  • Pjevačica uživa u novopečenoj slobodi te često dijeli svoje fotografije na Instagramu
  • Iako najčešće objavljuje fotografije i videa u kojima pleše u svome domu, ovoga puta iznenadila je pratitelje

Pop princeza i ikona dvijetisućitih ponovno je slobodna i može samostalno upravljati svojim životom nakon dugih 13 godina. Iako se mnogi čude objavama na Instagramu koje se uglavnom sastoje od njenog poziranja u kratkim topovima ispred kuće, treba imati razumjevanje za osobu koja je veći dio svog punoljetnog života provela u nečemu što čak više nalikuje robovlasništvu nego zatvoru. Britney je čitavo vrijeme konzervatorstva naporno radila i zarađivala plaće za mnoge ljude, dok je s druge strane morala, baš poput svakog djeteta tražiti džeparac od tate. Uz to, nije mogla samostalno donositi nikakve odluke o svome životu.

Možda vas zanima Sud: "Danas je prekinuto skrbništvo nad osobom i imovinom Britney Jean Spears". Britney: "Ovo je najbolji dan ikad" Rubrika Stars Stars

Tako da "let's all give her a break". Ako želi stavljati 1001 fotku sebe u kratkom topiću kako pleše i pozira ispred ogledala - može. Ako želi stavljati svoje gole fotke - može i to. I da, to je upravo ono što je napravila. Nekadašnja pop zvijezda, 40-godišnja Britney Spears, jučer je objavila još jednu fotografiju sebe u ogledalu - ovoga puta bez ičega osim bijelih čarapa i ogrlice, a intimne djelove prekrila je emotikonima srca i cvijeća.

Britney podijelila kako je provela prvi vikend na slobodi, ali fanovi su i dalje zabrinuti

Ispod fotografije napisala je: "Energija slobodne žene nikad nije bila bolja." Fotografija ima čak 2 milijuna lajkova, međutim Britney je na nju zabranila komentare.

Iako se fanovi još uvijek brinu je li Britney dobro, upravo radi njenih, u najmanju ruku, čudnih objava, čini se kako pjevačica uživa u novopečenoj slobodi. Nedavno je podijelila i video s večere u restoranu, a opis u kojemu s uzbuđenjem i oduševljenjem djeteta opisuje što je sve jela rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Photo: Instagram Britney Spears

Komentari 0