Stars

Brad Pitt se nada da će si on i Angelina Jolie moći oprostiti, želio bi popraviti odnos s njom

  • Brad Pitt želio bi popraviti odnos s Angelinom Jolie
  • Rado bi nastavio sa životom i pomirio se s bivšom suprugom radi djece
  • Osim toga, nada se i da će naći onu pravu s kojom bi se napokon mogao skrasiti

Brad Pitt se nada da će popraviti odnos s bivšom suprugom, Angelinom Jolie, kako bi se u budućnosti bolje slagali, ne samo radi sebe, nego i radi djece.

Nekadašnji supružnici već su godinama u svađi oko skrbništva nad djecom, a čini se kako je ta situacija na Brada ostavila posljedice.

Budući da je riječ o njihovo petoro maloljetne djece, ali i 19-godišnjeg Maddoxa, Brad bi želio njihov odnos popraviti i nada se da će jednog dana jedno drugome moći oprostiti i nastaviti dalje sa životima. "Ne sviđa mu se ova zavada", rekao je anoniman izvor, prenosi US Weekly.

Možda vas zanima Velika ispovijest Brada Pitta: "Zbog jedne životne drame postao sam alkoholičar..." Rubrika Stars Stars

Otkad su se on i Angelina razišli, u 2016. godini, Brad se viđao s manekenkom Nicole Poturalski, ali su prekinuli nakon samo dva mjeseca. Povezivali su ga i s drugim ženama, tako i s Alijom Shawkat i Lisom Stelly, bivšom suprugom Jacka Osbournea.

Ipak, Brad bi i dalje rado pronašao onu posebnu s kojom bi se mogao skrasiti. Iako bi se s nekim doista želio viđati, ne sviđa mu se cijeli proces, a ni činjenica što je pod povećalom javnosti. Priznao je kako ne može otići niti na kavu bez da ne čuje tračeve.

Angelina Jolie Možda vas zanima Angelina Jolie navodno ponovno ljubi! Mnogi su iznenađeni novim 15 godina mlađim odabranikom Rubrika Stars Stars

"Fokusirao se na obitelj, dobrotvorni rad i posao i to su mu prioriteti", otkriva izvor. U listopadu je njegov zahtjev da se ponovno otvori slučaj oko skrbništva odbijen pa se bravna bitka između Brada i Angeline, čini se, i dalje nastavlja.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0