Stars

Borna Kotromanić podijelila fotografiju staru 22 godine, sjećaš li se kako je izgledala?

  • Borna Kotromanić sa svojim je pratiteljima podijelila kako je izgledala prije 22 godine
  • Jedna od naših najvećih fashionistica i danas za mladolik izgled dobiva mnoštvo komplimenata, a nekada je izgledala dosta drugačije
  • No, Bornini obožavatelji primijetili su kako je njezin zaigrani pogled ostao isti unatoč godinama

Bivša dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić sa svojim pratiteljima rado dijeli svoje uvijek neobične i hrabre modne odabire, a dobije mnoštvo komlimenata za izgled. Ovog puta pokazala je kako je izgledala u mlađim danima. Sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju nastalu prije više od 20 godina. "Kumče moje mi je sada poslalo ovu krasnu uspomenu sa njenog krštenja 1999", napisala je Borna. 

Možda vas zanima Poznate Hrvatice plijenile pažnju svojim modnim kombinacijama na premijeri regionalnog filma Rubrika Moda Moda

Tada nije bilo ni traga njenoj dugoj kosi, već je Borna bila kratko ošišana. Ono što je ostalo isto je topao pogled djevojčice koji su primijetili i komntatori: "Draga Borna, Vaš pogled i tada kao i sada zrcali toplinom i radošću. Predivno je što ste uspjeli sačuvati tu iskru sreće u sebi", "Ajme blistala si... predivna", "Tu si mi baš lijepa", dijelili su joj komplimente. Borna je i danas jedna od najljepših dama na hrvatskoj sceni, a podijelila je i objavu u kojoj je opisala samu sebe.

Danijela Dvornik pokazala kako mladoliku majku ima. Možeš li vjerovati da je već prabaka?

Influencerica, modna dizajnerica i životna savjetnica Borna Kotromanić poznata je po svom istančanom ukusu za modu i stajlinzima koji su uvijek u centru pažnje. Jučer se tako pohvalila jednim od najneobičnijih stajlinga dosad. Obula je sandale na bijele vunene čarape, a ispod čarapa imala je i bijele tajice. "Tako je to danas! Ako nekome smeta ovaj šav, nek se obrati H&M - u da rade tajice bez šava", napisala je Borna, a mnogi su pohvalili njezin odabir.

Možda vas zanima Mamac za poglede: Borna Kotromanić i od odlaska na tržnicu napravi modnu reviju! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@nikki.jabs
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    selo moje u daljini.....