Moda

Poznate Hrvatice plijenile pažnju svojim modnim kombinacijama na premijeri regionalnog filma

  • Svečanu premijeru drugog nastavka regionalnog filma pod nazivom "Južni vetar: Ubrzanje" nisu propustila mnoga poznata lica, među kojima i Nina Badrić, Matija Vuica i Leonarda Boban
  • Crvenim tepihom su prošetale u elegantnim i upečatljivim kombinacijama
  • Njihovi modni odabiri i hrabri detalji i ovoga puta privukli pozornost

Premijeru drugog nastavka regionalnog filma pod nazivom "Južni vetar: Ubrzanje" nisu propustila mnoga poznata lica domaće estrade. Film se premijerno prikazao u kinu CineStar u zagrebačkom Branimir mingle mallu. Uz glumačku postavu popularnog filma crvenim tepihom prošetale su i poznate hrvatske dame koje su izabrale modne kombinacije za privlačenje pogleda. Njihovi outfiti bili su skoro pa usklađeni, a prevladavala je crna boja, uz nekoliko zanimljivih dodataka.

Možda vas zanima Nina Badrić odbila večeru s fatalnim holivudskim glumcem: "Bila sam zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba" Rubrika Stars Stars

Za elegantne crne kombinacije sa zanimljivim detaljima odlučile su se poznate dame u koje su bile uprte brojne oči. Pjevačica Nina Badrić, životna savjetnica Borna Kotromanić te modne dizajnerice Leonarda Boban i Matija Vuica privukle su mnogo pozornosti.

Nikolina Pišek zaljubila se u istu Diesel haljinu kakvu nosi i Jelena Rozga

Nina je iskombinirala široke hlače ravnog kroja s uzorkom sa bijelim kaputom od tvida s uzorkom crnih detalja. Borna uvijek nastoji iznenaditi publiku novom modnom lekcijom na pozitivan način, a to joj je pošlo za rukom i ovog puta. Crni satenski kombinezon uparila je dugačkim kaputom s uzorkom leoparda, blještavom torbicom i upečatljivim metalik srebrnim gležnjačama. 

Možda vas zanima Mamac za poglede: Borna Kotromanić i od odlaska na tržnicu napravi modnu reviju! Rubrika Stars Stars

Dame kao da su se dogovorile jer je i modna dizajnerica Matija Vuica također nosila kaput s uzorkom leoparda, a ispod njega sako haljinu ukrašenu resicama koje su krasile i njezinu torbicu. Također je izabrala gležnjače s uočljivim detaljima, dok se Leonarda Boban odlučila za mini haljinu leopard uzorka koju je upotpunila crvenim najlonkama i gležnjačama istog uzorka kao i haljina. Zasigurno možemo reći kako ove odvažne dame ne mogu pogriješiti sa crnim stajlingom i leopard uzorkom kojeg sve rado nose.

 | Autor: Pixsell/Luka Stanzl Pixsell/Luka Stanzl Aleksandra Dojčinović i Branka Krstulović

Još jedna domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović odabrala je crnu košulju bez rukava koje je iskombinirala sa kožnim crnim hlačama, a oko struka imala je upečatljiv detalj - paperjasti remen. Sve je zaokružila zelenim salonkama. Branka Krstulović odabrala je nepogrešive komade, crnu košulju sa narančasto-rozim detaljima i odijelom na pruge. Obula je otvorene sandale na čarape čipkastog uzorka, a cijeli stajling upotpunila je crnom torbicom.

 | Autor: Pixsell/Luka Stanzl Pixsell/Luka Stanzl Tončica Čeljuska

Voditeljica Tončica Čeljuska također se odlučila za pretežito crnu kombinaciju. Crnu haljinu s ovratnikom i bijelim uzorcima upotpunila je širokim remenom naglasivši struk, a iskombinirala ju je sa svilenim sakoem. Tončica se odlučila za mrežaste čarape i plišane crne salonke, a kombinaciju je podigla i decentnim naušnicama te torbom preko ramena.

Photo: Pixsell/Luka Stanzl

Komentari 0