Stars

Nikolina Pišek zaljubila se u istu Diesel haljinu kakvu nosi i Jelena Rozga

  • Nikolina Pišek pozirala je u predivnoj Diesel haljini, a nije jedina kojoj je zapela za oko, istu je odjenula Jelena Rozga, još prošle godine, i izazvala dosta pozornosti
  • Pišek je poznata po instančanom ukusu za modu, pa ne čudi kako je izabrala upravo ovu haljinu
  • Kariranu haljinu Nikolina je kombinirala s robusnim crnim gležnjačama, a i pjevačica je odabrala nešto slično... 

Nikolina Pišek Ristović novom nas je modnom kombinacijom podsjetila na nešto... Da smo je već vidjeli na nekom celebrityju! Bivša voditeljica i dizajnerica odabrala je neobičnu kariranu košulju-haljinu koja je posebna po tome što je napravljena od dva materijala istog uzorka, ali različite boje. 

Haljina ima visoki prorez koji je istaknuo Nikolinine vitke noge, a iskombinirala ju je s crnim gležnjačama na vezanje. Ističe se i detaljem na stražnjoj strani, koji je od drugog materijala. Mnogi su komentirali Nikolinin izgled i haljinu: "Zgodna i elegantna", "Čudo, ova mala je sve mlađa i mlađa", "Ljepotica", "Slatka", samo su neki od komplimenata, a neke komentatorice raspitivale su se naravno i o haljini.

Možda vas zanima Nikolina Ristović ne izlazi iz ovih traperica, jednostavno ih obožava! Pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Kako Pišek ima istančan modni ukus, ovakav izbor nas ne čudi, a nije jedina kojoj je za oko zapela ova Dieselova haljina jer je u istoj prošle godine prošetala i pjevačica Jelena Rozga. Haljina s remenom u struku naglašava njezinu vitku liniju, a i ona ju je također iskombinirala s gležnjačama traktorskog đona, ali bez vezica.

Ako uz čizme nosiš midi haljinu, dobro je znati ovo modno pravilo

Diesel haljina | Autor:

Možda vas zanima Zaljubili smo se u haljinu ove prolaznice, a istu je kupila i Jelena Rozga Rubrika Moda Moda

Haljinu obožavaju i zagrebačke djevojke, čemu svjedoči i mlada brineta koja ju je obukla ispod biciklističkih hlačica. Haljina je iz prošlogodišnje Diesel kolekcije, a cijena joj je 297 eura, što je oko 2.250 kuna. 

Photo: Instagram@nikolina_pisek

Komentari 0