Stars
Bojana Gregorić oduševila pratitelje zavidnom linijom u badiću: "Znala sam da sirene imaju lijepe noge!"

Bojana Gregorić Vejzović sa sijedom kosom - takvu ju nismo još vidjeti

  • Uvijek dotjerana i sređena glumica Bojana Gregorić iznenadila je fotografijom sa sijedom kosom
  • No, nije se Bojana zapustila niti posijedila od stresa, obojiti se trebala zbog uloge u novoj predstavi
  • Počastila je svoje pratitelje i zanosnom fotkom u badiću, a komentari na račun linije pljuštali su na sve strane

Jedna od naših najljepših glumica, Bojana Gregorić Vejzović koja svaki put iznova oduševljava obožavatelje na Instagramu svojom ljepotom i mladolikih izgledom, a ovoga je puta iznenadila svoje pratitelje fotografijom sa sijedom kosom. Ipak, bez brige, nije Bojana posijedila preko noći, niti joj je sijede zadao muž i šest mašina oprane robe. Naime, Bojana je dobila sijede vlasi zbog uloge tete Slavice u predstavi "Hotel Zagorje" svog matičnog kazališta Gavella.

Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović snimila supruga u kuhinji. Pogledaj kakav je neobičan obiteljski obrok pripremio Rubrika Stars Stars

"Iz uloge domaćice koja je oprala 6 mašina rublja nakon službenog puta, te opeglala isti br.,uz dodatne sitne kućne poslove usisavanja i kuhanja; prebacila sam se u ulogu tete Slavice. Iz garderobe @gavellahr krecem put Travnog, i čekam vas tamo večeras, sutra 25.,26. i 27.6. da vam ispričam “svoju”priču iz “Hotela Zagorje”. Važna napomena, imamo klimu! Dođite rashladiti tijelo,a mi ćemo uzavrijeti vaše emocije predstavom po romanu @bodrozicivana u @kuctravno , vidimo se u 19.30, napisala je Bojana u Instagram objavi i sve pozvala da se dođu rashladiti uz odličnu predstavu.

Možda vas zanima "Srce će me strefiti!" Bojanina fotografija stara 15 godina izazvala pravu pomutnju na Instagramu Rubrika Stars Stars

A da ima liniju o kojoj mnoge žene sanjaju, smeđokosa glumica dokazala je fotografijom sa snimanja iz 2008. godine. "S godinama toplotni udar drugačije nosimo i podnosimo na plećima, ali bitno je zadržati vedar duh…tri prijedloga za po doma!", našalila se Bojana. 

Prepoznaješ li našu glumicu kao balerinu na 30 godina staroj fotografiji?

Bojana je na fotografiji pozirala u crnom jednodijelnom badiću koji joj je otkrio iznimno duge i elegantne noge. Ova bivša balerina vitku liniju održava redovitim vježbanjem, a sudeći prema fotografijama i iz današnjeg vremena, trud joj se definitivno isplati. 

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0