Stars

"Srce će me strefiti!" Bojanina fotografija stara 15 godina izazvala pravu pomutnju na Instagramu

  • Bojana Gregorić Vejzović na svom je Instagramu objavila fotografiju na koju nitko nije ostao ravnodušan
  • S obzirom na glumičin sjajan izgled, teško je povjerovati da je objavljena fotografija nastala prije 15 godina
  • Za svoj izgled glumica je primila niz komplimenata, a dio pratitelja poručio joj je kako se čini kao da nije ostrajela ni dana

Glumica Bojana Grerorić Vejzović objavila je na svom Instagram profilu atraktivnu fotografiju na kojoj na stepenicama pozira odjevena u crno donje rublje. Naglasak je pritom stavljen na njezine duge vitke noge koje se nalaze u prvom planu. Objavu je glumica popratila sljedećim opisom: "Spremna sam poharati novi tjedan, barem na fotografiji". No, ono što je posebno fascinantno je njezino priznanje da je fotografija nastala prije 15 godina kao dio promotivne kampanje za mjuzikul Chichago u kojem je odigrala ulogu Velme Kelly. 

Možda vas zanima Uz ovaj trik više nećeš biti blijeda u zimskim mjesecima Rubrika Beauty Beauty

Glumicu dan danas krasi sjajna vitka figura pa je mnogima bilo teško za povjerovati da je toliko proteklo od snimanja ove fotografije jer Bojana stvarno izgleda kao da nije ostrajela ni dana. Imuni na njezine čarni nisu ostali ni njezini pratitelji.
"Ovako nešto bi mnoge puno, puno mlađe poželjele.. mislim na izgled..svaka čast", "Izgledaš skoro pa isto ko prije. I noge su postojane", "Omgggggg, Žena senzacija, bravo" - bili su samo neki od udijeljenih joj komplimenata. A među komentatorima našla se i njezina kolegica, glumica Lana Gojak koja je napisala: "Ajme meni, herc će me strefit". 

Možda vas zanima Ovo su mnogi čekali! Pogledaj kako je izgledao emotivni susret Jennifer Aniston i Brada Pitta Rubrika Stars Stars

Moramo priznati kako glumica na pragu 48. godine uistinu sjajno izgleda te se složiti s komentarima kako djeluje kao da nije ostrajela ni dana.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA


 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0