Stars

Bojana Gregorić objavila šaljivu fotku s probe Plesa sa zvijezdama: "Da je plesati lako, plesao bi svatko!"

  • Bojana Gregorić Vejzović sudjeluje u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama
  • Objavila je tako fotografiju s probe koja prikazuje "stvarno" stanje situcije
  • Pozirala je iscrpljena, ali poručila da će dati sve od sebe!

Bojana Gregorić Vejzović na svome je instagram profilu objavila fotografiju s probe za emisiju Ples sa zvijezdama. Glumica sudjeluje u novoj sezoni popularne zabavne emisije, a unatoč tome što se dobro zabavila, ipak se i umorila.

Simpatična objava prikupila je hrpu lajkova, ali i riječi podrške njezinih kolega i pratitelja. Bojana je osim toga i poručila da će u novom izazovu dati baš sve od sebe!

"Da je plesati lako plesao bi svatko! No... ja ću dati sve od sebe, a vi ćete se dobro zabaviti", napisala je u objavi. Prva fotografija prikazuje glumicu u iscrpljenom izdanju, obučenu u crno i sa zlatnim cipelicama, dok plesne cipelice drži u rukama, a drugu je objavila sa svojim uvećanim licem koje prikazuje "stvarno" stanje umora.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Pratitelji su joj uputili riječi pohvale i podrške i poželjeli puno sreće, a među njima su i Sonja Kovač, Marko Grubnić i Jelena Leko. "Bar imam za koga navijati", "Sretno Bojči!!! Sve smo uz tebe!!!", "Znam tko će mi biti favorit", "Možeš ti to", samo su neki od komentara. "Smrdi na pobjedu!", poručila joj je kolegica Lana Gojić.

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović proslavila rođendan i pokazala trbuh u seksepilnoj kombinaciji: "Pola stoljeća j... te!" Rubrika Stars Stars

Prije nekoliko dana Bojana je proslavila i svoj 50. rođendan i pozirala u predivnome bijelom odijelu ispod kojeg je odjenula topić i pokazala zavidnu liniju, ali i još ljepši osmijeh. "Pola stoljeća, j…. te", napisala je tada u objavi.

Osim glumačkih aktivnosti i angažmana u Plesu sa zvijezdama, Bojana je i ponosna amabasadorica UNICEF-a pa je u posljednjoj objavi pozvala pratitelje da sudjeluju u pomoći djeci s poteškoćama čiji su domovi i centri za terapije razrušeni još u potresu.

"Šimun,Petar,Frano i Mate su mi sve ispričali o školi,o potresu koji im je razrušio domove,njihov centar za terapije u Sisku,o Maloj kući u kojoj sada pohađaju terapiju s još 80 djevočica i dječaka.", napisala je. "Dobili smo cvijeće koje zapravo najviše zaslužuju njihove majke i očevi koje su istinski borci za djecu s teškoćama od 0 do 24.!@unicef_hrvatska osigurao je 367,367kn ,a do izgradnje još jedne “Čarobne kuće” treba proći što manje vremena.U tome nam možete pomoći ako se uključite i vi! ", poručila je glumica.

Možda vas zanima Bojana Gregorić objavila video s kćeri: "Evo dokazala je... pregazilo me vrijeme" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elijah887

    želim se zahvaliti DR apati, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • elijah887

    želim se zahvaliti DR apati, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!