Stars
Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju iz svojih školskih dana

Bojana Gregorić izazvala svoje pratitelje da ju pronađu na fotki iz 1980. godine, prepoznaješ li glumicu?

  • Školsko zvono označilo je novu školsku godinu, a među učenicima koji se vraćaju u klupe su kći i sin Bojane Gregorić Vejzović, Zoe i Raul
  • Glumica se tako našalila sa svojim pratiteljima i pokazala kako izgleda uzbuđena mama koja se ustaje zorom kako bi ispratila svoje dijete u školu
  • No, i prisjetila se svojih školskih dana u 80-ima razrednom fotografijom te izazvala svoje pratitelje da je upravo na njoj i pronađu! Uspijevaš li?

Stotine tisuća školske djece danas se vraćaju u klupe, a na prvi dan nove školske godine osim djece djecu pomalo su nestrpljivi i njihovi roditelji. Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svome Instagram profilu pokazala kako izgleda mama koja se od uzbuđenja ustaje u 5:45 sati kako bi ispratila svoju djecu u školu. 

Bojana Gregorić s mamom Božidarkom Frajt Možda vas zanima Bojana Gregorić pokazala kako ju je iznenadila njezina slavna mama: "Ona je apsolutna i nedodirljiva kraljica stila!" Rubrika Stars Stars

Glumica koja zanimljivim objavama iz privatnog života nerijetko nasmije svoje pratitelje ovaj put nije dvojila kada je pred objektiv stala bez trunke make-upa i još uvijek nepočešljana.

Bojana Gregorić Vejzović ispratila je kćerku Zoe prvog dana nove školske godine | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Bojana Gregorić Vejzović ispratila je kćerku Zoe prvog dana nove školske godine

No, što je najvažnije, mama Zoe I Raula mladim generacijama čije su bezbrižne školske dane zapravo obilježili brojni izazovi i prilagodbe poželjela je da ova godina bude što normalnija

‘’Svim učenicima,učiteljima i profesorima sretno u novoj školskoj godini! Da nam se čim prije vrati stara normala gužvanjca, cika po školskim hodnicima i nasmiješena lica koja se ne skrivaju pod maskama’’, započela je svoju objavu 49-godišnja glumica.

Možeš li prepoznati ovu slatku djevojčicu s fotografije? I dalje je jako povezana sa svojim ocem

Bojana koja se u metropolu nedavno vratila sa svoje omiljene ljetne rezidencije na Pelješcu svima je poželjela znanja, zdravlja i veselja objavivši fotografiju iz svojih školskih dana iz 1980. godine ispred nekadašnje Osnovne škole Otokar Keršovani, danas OŠ Ivan Merc. 

''Izmjenjuju se generacije, vremena, imena ustanova, ali neke stvari trebaju ostati uvijek iste, a to je bezbrižno vedro djetinjstvo! Za kraj naravno pronađite me na fotki!’’, izazvala je svoje pratitelje Bojana. 

Mnogi su pratitelji nagađali. 

‘’Je li 2. red od gore, zadnja?’’, S kečkama’’, Kikice i crvena suknja’’, S pletenicama desno, visoka djevojčica’’,  ‘’Gore desno s pletenicama’’, složili su se mnogi. 

Bojana Gregorić Vejzović danas je tako svoju kći Zoe ispratila u peti razred, a sin Raul krenuo je u drugi razred srednje škole. 

‘’Kvaliteta škole na daljinu ne može se uspoređivati s normalnim školovanjem - od usvojenog znanja do socijalizacije koja je izuzetno važna. Onima koji žive s bakama i djedovima svakako će biti teže od onih koji imaju odvojena kućanstva" poručila je prošle godine za Story nakon što su brojna djeca morala odrađivati nastavu na daljinu. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0