Stars

Možeš li prepoznati ovu slatku djevojčicu s fotografije? I dalje je jako povezana sa svojim ocem

  • Malo tko bi prepoznao Bojanu Gregorić Vejzović na fotografiji iz 1974. godine
  • Zakopčana do grla u kaputiću i s pletenom kapicom na glavi preslatka djevojčica se nalazi u zagrljaju svoga oca
  • Bojana i danas voli istaknuti kako ima sjajan odnos sa svojim ocem, nekadašnjim filmskim producentom Borisom Gregorićem

Kažu kako djevojčice zauvijek ostaju tatine mezimice, a ne sumnjamo da se slično osjeća i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Njezin tata filmski producent, Boris Gregorić, kako je jednom prilikom glumica napisala na društvenim mrežama, veselog je i djetinjastog uma i jedini je razumije. O posebnoj ljubavi i povezanosti svjedoči i stara fotografija koju je Bojana objavila na Instagramu, a na kojoj se kao djevojčica nalazi u sigurnom zagrljaju svoga oca. Ovaj slatki obiteljski trenutak datira iz 1974. godine a moramo priznati da Bojanu kao malu djevojčicu obučenu u kaputić sa slatkom kapicom ne bismo nikada prepoznali. 

Možda vas zanima "Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Tata Boris Bojani je bio podrška u izgradnji karijere glumice, iako joj nikada nije nametao to usmjerenje. 

‘’Slika mog djetinjstva često se romantično prikazuje kao život s mamom zvijezdom (glumica Božidarka Frajt) i tatom producentom, a stvarnost je bila bitno drugačija. Detalje ću ostaviti za memoare, da imam što raditi u penziji, ali jedna od stvari koju moram reći je to da smo živjeli jako skromno, ali sretno', izjavila je Bojana ranije za tportal.

Možda vas zanima Nije uvijek sve tako glamurozno: Bojana otkrila kako zna izgledati glumački život iza kulisa Rubrika Stars Stars

Da nije bilo nikakvog glamura već se radilo o normalnom i krasnom djetinjstvu glumice, za 24sata rekao je Boris Gregorić. 

‘’Bojanu smo micali od glamura, to je kod nas ionako sve lažno. A djetetu možete poslati krivu poruku. Ako ga ‘gušite’ slavnima i slavom, mogu pomisliti da su posebni’’, izjavio je svojedobno Boris. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Ponosni tata istaknuo je kako je Bojana oduvijek imala želju za radom, a vjeruje kako ju je izgradio i balet kojemu se posvetila kada je imala pet godina. 

Bojana je završila je i baletnu školu, gimnaziju, na kraju ipak upisala Akademiju i posvetila se glumi a na njezin tata, naravno, ponosan je na ostvarenu karijeru svoje mezimice.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0