Life&style

Bojana Gregorić objavila video s kćeri: "Evo dokazala je... pregazilo me vrijeme"

  • Bojana Gregorić Vejzović zanimljivim objavama iz privatnog života nas nerijetko zavabi.
  • Ovaj je put pokazala ples, točnije pokušaj plesa sa kćeri Zoe
  • Iako možda nije pratila ritam svoje kćeri, dobro je nasmijala pratitelje 

Jedna od omiljenijih domaćih glumica nerijetko na svojim društvenim mrežama objavljuje trenutke iz privatnog života. Ovog puta Bojana Gregorić Vejzović nasmijala je pratitelje objavivši na Instagram storyjima video u kojem pokušava izvesti koreografiju s Tik Toka. Glumica je stajala iza svoje kćeri Zoe, koja je u ritmu otplesala pokrete, no glumica je nije mogla pratiti. 

Bojana Gregorić Vejzović čestitala je svojoj kćerki Zoe rođendan Možda vas zanima Bojana Gregorić čestitala rođendan kćeri Zoe, a pratitelji na mrežama ističu: Mamin mini klon! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

Tada se našalila na svoj račun napisavši: "Evo dokazala je... pregazilo me vrijeme". Nije se dala obeshrabriti pa je video svejedno podijelila i nasmijala pratitelje još jednom zgodom iz svog doma. Bojana i njen suprug Enes Vejzović nedavno su proslavili i godišnjicu braka. Tim je povodom na Instagramu objavila njihovu romantičnu fotografiju, napisavši u opisu objave: "Moj početak i kraj".

Bojana Gregorić pokazala kako izgleda kuhinja koju je čekala tri mjeseca, mora kuhati na podu

U braku dugom 16 godina, Bojana i Enes postali su roditelji danas 15-godišnjeg sina Raula i 11-godišnje Zoe. Jednom prilikom otkrila je kako joj je najveća želja da njihova djeca izrastu u ljude koji će se znati boriti za sebe, ali i vjerovati u svoje kvalitete.

Djeca će joj, dodala je, biti što god požele, a ona i suprug Enes Vejzović kao roditelji će im biti podrška na putu ostvarivanja snova. Kako sada stvari stoje, ni sinu ni kćeri gluma ni balet trenutno nisu na listi prioriteta.

Bojana Gregorić Vejzović Možda vas zanima Bojana Gregorić zablistala u glam outfitu: Muž me gleda u čudu, a ja kažem, jednom se živi! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@ourexlife

Komentari 0