Moda
Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić zablistala u glam outfitu: Muž me gleda u čudu, a ja kažem, jednom se živi!

  • Kada treba zablistati na eventu Bojana Gregorić Vejzović s lakoćom postiže glamurozan i elegantan izgled
  • U zagrebačkom Cineplexxu na premijeri filam ‘’Toma’’ zablistala je u kombinezonu eNVy rooma 
  • Zanimljiv dizajn koji posebno se isticao voluminoznim rukavima, a glumica je pitala za mišljenje i pratitelje

Zagrebačka premijera filma 'Toma' Dragana Bjelogrlića u Cineplexxu bila je prilika za poznata lica iz domaćeg javnog života za dobar provod a onda i za poseban odabir odjeće kako i prilični nekom eventu. Potrudila se i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na svome Instagram profilu najprije pokazala rezultat odlaska u frizerski salon, a poslije odlične kratke frizure na red je došla i priprema za elegantno izdanje. 

Bojana Gregorić Vejzović Možda vas zanima Bojana Gregorić sjajnim outfitom osvježila ulice metropole, a ima i omiljeni dodatak iz Zare Rubrika Stars Stars

Glumica je zablistala u upečatljivom komadu eNVy rooma, monokromatskom kombinezonu s pufastim rukavima koji se mogu odstraniti. 

‘’Muž me malo u čudu gleda radi rukava, kćer kaže da je dobro, a ja kažem jednom se živi pa idem s rukavima. Ne znam, što vi mislite’’, obratila se uoči odlaska na premijeru svojim pratiteljima Bojana te ih priupitala za mišljenje - rukavi ili ne?

Bojana Gregorić u glamuroznom kombinezonu | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Bojana Gregorić u glamuroznom kombinezonu

Gumica se potom javila s jedine dvije fotografije s eventa što upućuje, kako je sugerirala, da nije bilo vremena za korištenje mobitela. 

Bojana Gregorić izvrsnim stajlingom ispraća ljeto i šarmira: Ovakva ljepota se jednom rađa!

Mnogi su joj komplementirali na glamuroznom i elegantnom izgledu kakav Bojana složi 'kao od šale'. 

‘’Blistaš , Bojana’’, ‘’Kao i uvijek divna’’, ‘’Ljepotica’’, ‘’Top i Gotovo’’ ‘’Bomba’’, ‘’Zgodna’’, ‘’Baš si tip-top od glave do pete’’, neki su od komentara. 

Bojana se i zahvalila sjajnoj ekipi filma ‘’Toma’’. 

’’Plakalo se, pjevalo i smijalo. Čestitke cijeloj sjajnoj ekipi! Dragi kolege, bilo vas je zadovoljstvo gledati i družiti se!’’, napisala je Bojana. 

Podsjetimo, film ‘’Toma’’ biografski je film o Tomi Zdravkoviću, jednom od najpopularnijih  pjevača bivše Jugoslavije, koji je preminuo prije 30 godina nakon dugogodišnje borbe s rakom. Filmske minute donose pogled na njegov život od djetinjstva pa sve do smrti.  Film će se u redovnoj distribuciji moći vidjeti od 21. listopada

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Komentari 0