Stars
Bojana Gregorić Vejzović čestitala je svojoj kćerki Zoe rođendan

Bojana Gregorić čestitala rođendan kćeri Zoe, a pratitelji na mrežama ističu: Mamin mini klon!

  • Kako pokazuju na svojim Instagram profilima, mnogi su se izmakom ljeta vratili svojim poslovnim i drugim obvezama 
  • Ipak, na društvenoj mreži nađe se i mjesta za pokoju emotivnu objavu, baš kakvu je Bojana Gregorić Vejzović uputila svojoj kćeri
  • Zoe je proslavila 11. rođendan, a ponosna mama objavila je i njezinu fotografiju što je potaknulo mnoštvo pratitelja na komentare

Bojana Gregorić Vejzović na svome Instagram profilu nerijetko podijeli i zanimljive crtice iz obiteljskog života. Nađe se mjesta i za koji emotivni trenutak poput intimne posvete koju je glumica uputila svojoj kćeri Zoe povodom njezinog 11. rođendana u subotu. 

Bojana Gregorić vejzović pokazala je isklesane trbušne mišiće Možda vas zanima Bojana Gregorić izvrsnim stajlingom ispraća ljeto i šarmira: Ovakva ljepota se jednom rađa! Rubrika Stars Stars

‘’Ljubavi moja, prije točno 4015 dana, u 6 sati i 23 minute došla si i donijela neizmjerno veselje!I Zato ćemo danas u vremenu brojeva, samo o lijepim brojevima! Kada me pitaš kako je to bilo… Negdje oko dva ujutro Enes mi je rekao: 'Nešto si prolila…aha, bit će to duga noć.' Odšetali smo do Sv. Duha i tamo dobili paketić od 3750 g apsolutnog obožavanja i sreće! Sretan ti 11. rođendan,da nam uvijek budeš zdrava i sretna,hrabra i odvažna u ostvarivanju svojih snova! Tvoja kako kažeš, cringe folowerica zauvijek’’, napisala je Bojana uz hashtagove #birthdaygirl #mojeblago. 

Uz emotivnu čestitku i slatku crticu iz prošlosti 49-godišnja glumica je objavila fotografiju svoje kćeri što nisu propustili komentirati brojni Bojanini pratitelji koji su se i pridružili čestitkama. 

Mnogi su istaknuli kako je Zoe prava ljepotica te da nalikuje mami

Bojana Gregorić pokazala kako izgleda kuhinja koju je čekala tri mjeseca, mora kuhati na podu

‘'Sretan rođendan maminom mini klonu!’’, ‘’ Zoe je čista ljubav, predivno, romantično, obožavano ljudsko biće. Jabuka ne pada daleko od stabla’’, ‘’Predivna cura’’, ‘’ Sretan rođendan lijepa, Zoe, mamina kopija iz sjećanja mog djetinjstva i druženja’’, ‘’ Jaooooo...ja sam mislila da si ovo ti iz mlađih dana, kad ono, princeza slavljenica....sretan vam divan dan, Vejzovići’’, nizali su se komentari. 

Bojana se nakon odmora u svojoj ljetnoj rezidenciji na Pelješcu vratila svojim poslovnim obvezama u metropoli, a nije ju zaobišla i rutina koju iskuse mame početkom školske godine. Glumica se tako nedavno sa svojim pratiteljima našalila kako izgleda mama koja se budi rano kako bi ispratila svoju djecu u školu. Osim toga podijelila je i uspomenu iz svog djetinjstva – fotografiju iz osnovne škole te izazvala svoje pratitelje da je na njoj i pronađu. 

Mnogi su spremno komentirali kako se radi o djevojčici s pletenicama koja stoji u drugom redu od gore, a sudeći prema staroj fotografiji, Bojana u svojim školskim danima i njezina kćerka Zoe zaista jako nalikuju!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0