Stars

Bivši suprug Jennifer Aniston priznao što je dovelo do njihove rastave, ali i u kakvom su odnosu danas

  • Jennifer Lopez i Alex Rodriguez su prilikom prekida zaruka najavili kako namjeravaju ostati prijatelji, a čini se kako je to pošlo za rukom bivšim supružnicima Aniston - Theroux
  • Barem tako tvrdi glumac Justin Theroux koji je priznao kako iskreno cijeni prijateljstvo bivše supruge Jennifer Aniston, do koje mu je jako stalo
  • Osvrnuo se i na navode vezane uz krah njihova braka te je priznao kako njihova rastava nije bila teatralna, ma koliko to neki priželjkivali

Četiri godine nakon rastave, američki glumac Justin Theroux je napokon priznao što je dovelo do njegovog kraha braka s Jennifer Aniston. Kada je svjetskim medijima 2017. godine odjeknula vijest kako se glumački par razvodi nakon dvije godine braka, mnogi su krivca za raspad bračne zajednice pronašli u podatku da supružnici preferiraju život na različitim adresama.

U razgovoru za magazin Esquire, Theroux je donekle potvrdio ovu ideju, no istaknuo je kako bi potpuno slaganje s njom bila pretjerano pojednostavljivanje situacije.

 | Autor: Dennis Van Tine/PA Images/PIXSEL Dennis Van Tine/PA Images/PIXSEL Justin Theraux i Jennifer Aniston

Možda vas zanima 5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena Rubrika Moda Moda

"Gledajte, ljudi kreiraju priče kako bi si pojednostavili stvari. Cijela ta kategorička podjela da jedan voli rock ’n’ roll, a drugi jazz, jednostavno ne stoji. To nije slučaj. To je pojednostavljivanje", kazao je glumac aludirajući na glasine kako par nije mogao naći zajedničko mjesto za život budući da Jennifer preferira Los Angeles, a on New York.

Video: Dom Jennifer Aniston je smirena, luksuzna zen oaza, a iz kupaonice nikad ne bismo izlazili. Pogledaj!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Jennifer Aniston i Justin Theraux

Možda vas zanima Jennifer Aniston proslavila je 52. rođendan, a znakovitu čestitku uputio joj je i bivši suprug Rubrika Stars Stars

Dobri prijatelji

U razgovoru je potvrdio kako je s bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima. "Želio bih naglasiti da smo ostali prijatelji. Ne čujemo se svaki dan, ali smo u kontaktu", istaknuo je. Također je dodao kako, unatoč mišljenju mnogih, njihov prekid nije bio teatralan. "Iskren sam kad zakažem da mi je jako stalo do našeg prijateljstva... bio bi velik gubitak za mene da nismo ostali u kontaktu. I volim vjerovati da i ona osjeća isto", priznao je u spomenutom razgovoru.

Podsjetimo, njegova bivša supruga je ovih dana punila stranice svjetskih medija nakon što je u javnost plasirana vijest kako će u 52. godini postati majka djevojčice koju namjerava posvojiti iz meksičkog sirotišta. Pokazalo se kako je glasina neistinita, a glumica je oštro demantirala ove navode. Cijelog slučaja se možeš prisjetiti ovdje.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ona ne moze s nikim dugo