Stars

Bez tabua! Manekenka otvoreno progovorila o svom seksualnom životu nakon poroda

  • Model Ashley Graham ne poznaje tabue 
  • Putem Instagrama razgovara otvoreno sa svojim fanovima o svojoj trudnoći ili pokazuje trudničke strije nakon poroda 
  • Za ovu 33-godišnjakinju također nije nikakav problem razgovarati o seksu 

U siječnju su Ashley Graham i njen suprug Justin Ervin po prvi puta postali roditelji. Od tada model otvoreno govori o svom životu majke i tematizira tabu teme poput trudničkih strija ili seksa nakon poroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby shark doo doo doo doo doo doo

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Možda vas zanima Vagina nakon poroda: 9 promjena koje se lako mogu dogoditi Rubrika Život Život

Naime, u aktualnom intervjuu za američki „People Magazin“ ispričala je kako joj se promijenio seksualni život od trenutka kad je rodila dijete. Sada se to jednostavno treba više planirati. Kad beba spava, par lovi priliku te koristi vrijeme za intimne trenutke. „Stavimo Isaaca u dječji krevetić pa na drugu stranu prostorije“, kaže model. 

„Nisam se bojala prvog seksa! 

Osim toga, model također priča o tome da nije imala apsolutno nikakvog straha od prvog seksa nakon poroda. „Znala sam da će sve biti kao i prije…“, rekla je 33-godišnjakinja, „..jer moja je vagina stvorena da kroz nju prođe beba“.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my fam🤍🤍🤍🤍🤍🤍

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Govoriti o seksu nakon poroda je za mnoge još uvijek tabu tema. Ashley želi svojim otvorenim i iskrenim načinom potaknuti javnost, odnosno žene, da se ohrabre i počnu slobodno govoriti o toj temi. 

Možda vas zanima Tijelo nakon poroda – ovo su stvari o kojima nitko javno ne govori, a svima se događaju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0