Moda

Ona uvijek izgleda fantastično! Najbolji modni savjeti Ashley Graham za žene s bujnim oblinama

  • Ashley Graham je plus-size model i uvijek izgleda fantastično
  • Svoje odlične stilske trikove rado je podijelila s drugim ženama 
  • "Uvijek isprobam različite veličine i ponekad uzmem komade odjeće broj veće ili manje kako bih našla što mi savršeno odgovara"

Žene s bujnim oblinama žele itekako dobro mogu izgledati u trendovskim komadima odjeće – a to dokazuje i supermodel Ashley Graham. Za mnoge je ta 31-godišnjakinja uzor kad je riječ o modi u ljubavi prema sebi i svom tijelu. Njezini modni savjeti lako se primjenjuju – i u trenu se pobrinu za fenomenalan seksi look. 

Grudnjak koji dobro 'sjedne' 

U jednom intervjuu je Ashley Graham izjavila kako je dobar grudnjak za nju izuzetno važan. Osim toga, preporučuje da se donje rublje malo nazire ispod odjeće – tako ćeš se odmah osjećati seksi, kaže. Mnoge žene s većim oblinama ne nose grudnjake bez naramenica jer se boje da će skliznuti. Zato je Ashley stavila na Instagram dobar savjet. Umjesto uobičajenog broja grudnjaka, treba izabrati broj manji, ali s jednakom veličinom košarica - i problem je riješen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New #ashleygrahamlingerie x @additionelle - Treat yourself for Valentine's Day 💋♥️ link in bio

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Možda vas zanima Za svaku figuru postoji savršena haljina - pronađi onu pravu za svoj oblik tijela Rubrika Moda Moda

Nemoj se uvijek koncentrirati na veličinu 

„Nemoj paziti na veličinu odjeće, nego na to kako ti pristaje. Uvijek isprobam različite veličine i ponekad uzmem komade odjeće broj veće ili manje kako bih našla što mi savršeno odgovara“, rekla je u jednom intervjuu. Dakle, u kabinu za presvlačenje uzmi komade odjeće različitih veličina kako bi pronašla one koje ti savršeno odgovaraju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got to talk to the Queen of YouTube @iisuperwomanii 👑 and now you can watch our episode on my channel!

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Naglasi struk 

Ako imaš struk uzak poput njenog, mirne savjesti ga naglasi, savjetuje manekenka. Tako ćeš zadržati savršenu figuru nalik pješčanom satu. Njen savjet: ako ti je odjeća široka u struku, daj je krojaču da je prilagodi. 

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Izbalansiraj figuru 

Umjesto uskih i pripijeni traperica, radije nosi široke hlače ili suknje, savjetuje Ashley. Osim toga, odjeća koja naglašava ramena može definirati figuru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cold day, hot pants @marina.rinaldi #beautybeyondsize

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Jednobojne traperice 

„Najgore što se može dogoditi s trapericama, jest kad na natkoljenici ili listu ima izblijedjela mjesta, jer to nepotrebno privlači pažnju na ta područja“, izjavila je Ashley u intervjuu. Zbog toga radije kupuj jednobojne modele. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0