Stars

Htjela je da ima celulit: Ashley Graham dobila je vlastitu Barbiku

Barbie je odjevena u usku haljinu jer je, baš kao i manekenka, ponosna na svoje obline

Tvornica igračaka Mattel često se nalazila na valu kritika zbog promicanja iskrivljene slike o ljepoti svojim "savršenim" Barbie lutkicama, no ove godine odlučili su se iskupiti za svoje greške. Još u siječnju lansirali su kolekciju lutaka koje dolaze u tri različite veličine - visoka, s oblinama i sitna. A sada su i lansirali prvu plus-size Barbiku, inspiriranu manekenkom Ashley Graham.

 

Come on @Barbie, let's go party!!! 💗Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Baš kao što Asheley svojim izgledom pomiče nametnute standarde ljepote, tako i ova lutka uči djevojčice od malih nogu da ljepota dolazi u raznim veličinama. Manekenka je surađivala s tvornicom igračaka u izradi Barbie lutkice, a neke od njenih posebnih želja bile su da ima celulit te da nema prazninu između listova. Ideja s celulitom je ipak ostala neostvarena, jer su iz Mattela smatrali kako će to izgledati kao pogreška u proizvodnji. No Barbie je dobila okrugli trbuh, istaknute bokove i zaobljenu figuru.

Ashley je izabrala i outfit za svoju lutku, a odlučila se za trendy traper jaknu s prišivcima i usku šljokičastu haljinu, jer se, kako kaže, nikada nije sramila istaknuti sve svoje obline.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0