Stars

Ben Affleck i Ana de Armas više se ne skrivaju! Razmjenjuju nježnosti na plažama Kostarike

  • Romatičnim bijegom na Kubu Ben Affleck i Ana de Armas dali su naslutiti da započinju ljubavnu vezu, a najnovijim izletom to su i potvrdili
  • Par je snimljen na plažama Kostarike gdje su u intimnoj šetnji izmjenjivali nježnosti
  • Izvri bliski paru naveli su kako je ranije glumica novom partneru pokazala svoja omiljena mjesta u rodnom gradu Havani

Nakon romantičnog bijega na Kubu gdje su dali naslutiti kako se radi o početku još jedne holivudske romance, glumački par Ben Affleck i Ana de Armas nastavili su razmjenjivati nježnosti i na odmoru na obalama Kostarike. Glumac koji vodi bitku s alkoholom i njegova nova odabranica nisu mogli izgledati bliže dok su početkom tjedna bosonogi uživali u šetnji plažom i izmjenjivali intimne dodire

Možda vas zanima Ben Affleck je u novoj vezi - hoće li ga ova lijepa glumica uspjeti smiriti? Rubrika Stars Stars

Da se radi o romantičnom odnosu dvoje glumaca mediji su počeli nagađati nakon što su dobro raspoloženi Ben i Ana podijelili fotografije iz Aninog rodnog grada, Havane. Prema izvorima bliskima paru, Hollywoodska glumica pokazala je Benu svoja omiljena mjesta, a on je bio sjajno i prijateljski raspoložen nerijetko pozirajući s obožavateljima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ana_d_armas y @benaffleck en @fabricadeartecubano 📷 @oncubanews . . #habana #benaffleck #Cuba #actor #FAC

A post shared by Caché Cubano (@cachecubano) on

Ben i Ana upoznali su se na snimanju filma 'Deep Water' u kojem Ben glumi imućnog supruga koji svojoj partnerici (Ani) dopušta ljubavne izlete kako bi izbjegao razvod. Međutim, kada njezini ljubavnici počinju misteriozno nestajati, suprug (Ben) postane glavni osumnjičeni. Film je snimljen u New Orleansu, a u kina bi trebao stići pred kraj godine. 

Ana de Armas svoju glumačku karijeru započela je s 18 godina kada se preselila s Kube u Španjolsku. Tamo se zaljubila i potom 2011. godine udala za glumca Marca Cloteta. Dvije godine poslije glumački par se razveo. Javnosti je mnogo poznatija bračna povijest Bena Afflecka čiji je razvod s glumicom Jennifer Garner započeo 2015. nakon deset godina braka u kojem su dobili troje djece. Razvod je finaliziran 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌺🌊

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

'Danas imam bolju vezu sa svojom djecom nego prije tri godine. Mislim da imam bolji odnos s bivšom suprugom nego prije tri godine. Mislim da sam bolji glumac. Mislim da sam zanimljivija osoba jer je veći dio mog osobnog rasta došao od boli ", ispričao je nedavno Affleck stranim medijima. 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RužaTomašić

    Pozdrav, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što je bilo moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi ... prikaži još!