Stars
Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Barbara Kolar o dizajnerskoj haljini kojoj komplimentiraju: "Kibicirala sam je mjesecima"

  • Barbara Kolar ponovno je oduševila svojim modnim odabirom u emisiji “Zvijezde pjevaju”
  • Nosila je dizajnersku haljinu britanskog brenda Solace London, a priznala je i kako ju je željela već neko vrijeme
  • Za modnu kombinaciju koja joj je odlično pristajala, Barbara je dobila same pohvale

Voditeljica Barbara Kolar (52) za još jednu emisiju showa “Zvijezde pjevaju” protekle subote odjenula je posebnu kreaciju britanskog dizajnerskog brenda Solace London, Lotus Midi, koja je ukrala svu pozornost te večeri. 

“Kibicirala sam ovu haljinu otprilike od Božića pa mi je baš drago da je našla svoje mjesto u Zvijezde pjevaju te se i sama prometnula u zvijezdu” napisala je Barbara uz fotografiju koju je objavila na svojem Instagramu gdje pozira s Duškom Ćurlićem (54).

Možda vas zanima Ma tko bi joj dao 51 godinu! Voditeljica Barbara Kolar plijenila pažnju izgledom Rubrika Stars Stars  

Ovaj dizajnerski komad u zelenoj boji, odnosno “boji graška”, čija je cijena 4 tisuće kuna na stranici net-a-porter ima spuštena ramena te donji dio skupljen na desnoj strani.

Ljubiteljici mode Barbari haljina je odlično pristajala, a kombinirala ju je sa sandalama s remenčićima u tamnosivoj boji.

Barbara je za svoj outfit te večeri ispod objavljene fotografije na Instagramu dobila same pohvale pratitelja: “Haljina ti perfektno stoji”, “Haljina vrh i odlično stoji”, “Predivna haljina i super styling sve skupa”, samo su neki od oduševljenih komentara.

Barbara u svakoj emisiji nosi zanimljive i elegantne modne kombinacije, a sve joj odlično pristaju!

Možda vas zanima U showu “Zvijezde pjevaju” prvi su ispali Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, gledatelji razočarani sezonom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@ravottimartina

Komentari 0