Stars

Arhitekt Ante Vrban oduševio nas je svojom neobičnom jelkom, ali i luksuznim stanom

  • Poznati arhitekt Ante Vrban na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije svojih luksuznih nekretnina
  • Uz predivnu kuću na Jadriji, mnogi ne mogu sakriti oduševljenje zagrebačkim prostranim stanom 
  • Ovog puta je u fokusu neobična jelka, koju je sam Ante nazvao letećom

Listajući Instagram, vjerojatno si naišla na predivno uređen i prostran stan arhitekta Ante Vrbana, u kojem prevladava bijela, siva i bež boja. Osim toga, stan je obogaćen mnogobrojnim svjetlima, a minimalistički uređen prostor krasi dizajnerski namještaj. Ante svoj dom često objavljuje na Instagram profilu, a ovog puta je mnogima za oko zapelo zanimljivo božićno drvce. 

Možda vas zanima Ella, Nina, Nives, Adriana i Nevena već su okitile božićna drvca. Prevladavaju hladni tonovi... Rubrika Life&style Life&style

Uz fotografiju Ante je napisao: " S obzirom kakva je bila godina, nije ni čudo sto imam leteću jelku", aludirajuću na to da njegovo božićno drvce nema korijen već je lancima privezao vrh te ga je objesio sa stropa.

Jelku je jednostavno ukrasio lampicama, a cijeli prostor je dobio poseban izgled. "Ante, vidim da si 2020. sasjekao u korijenu...", "Predobro, vidjela sam svašta, ali ovo je vrh", "A još da je okrenuta naglavačke...", "Predobro" - bili su samo neki od komentara, a jedna pratiteljica je napisala kako ga sad neće moći srušiti ni Antin pas Zeus, inače pasmine vajmarski ptičar, koji prati svog vlasnika svuda.

Možda vas zanima Kako pravilno postaviti lampice na božićno drvce otkrili su TikTok korisnici. I svi se slažu u jednome! Rubrika Life&style Life&style

Osim same jelke, mnogi su opet ostali oduševljeni Antinim domom, koji je uređen u njegovom prepoznatljivom stilu. Osim zagrebačkog stana, još jedna Antina nekretnina oduševljava njegove pratitelje. Riječ je o kući za odmor na Jadriji u blizini njegova rodnog Šibenika. Kuća se nalazi na samoj plaži, a Ante koristi svaki slobodni trenutak za odmor u predivnom ambijentu.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0