Stars

Korana Gvozdić pohvalila se neobičnim borom: Nikad nisam bila zadovoljna kao ove godine!

  • Ove godine blagdansko blještavilo u domovima vjerojatno je dobrodošlo više nego ikada 
  • Mnogi su već odavno okitili svoje borove, a svojim se  pohvalila i Korana Gvozdić
  • Voditeljica je ukrašenim umjetnim božićnim drvcem najzadovoljnija do sada, pogledaj kako izgleda

Blagdansko raspoloženje ove godine u svoje domove požurili su unijeti svi. Svojim božićnim dekoracijama mnogi su se pohvalili na društvenim mrežama i tako zapravo svima nama ovo razdoblje učinili još blještavijim. Vrlo zadovoljna svojim božićnim drvcem je i voditeljica Korana Gvozdić koja se odlučila za noviji trend ove mnogima najdraže božićne dekoracije. Idealno za male prostore, Koranino božićno drvce je visoko i nešto manjeg obujma te se izvrsno uklapa u dom koji voditeljica dijeli s komičarom Ivanom Šarićem.

Možda vas zanima Kakav poljubac! Ovo je najromantičnija slika Ivana Šarića i Korane Gvozdić Rubrika Stars Stars

‘’Ovako dok ležim na kauču i gledam u njega, zaključujem da nisam nikada bila toliko zadovoljna svojim borom kao ove godine’’, napisala je Korana uz fotografiju drvca. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Usko i visoko umjetno drvce zaosta nije ništa manje raskošno do onih razgranatih na kakve smo naviknuli, a za to je i zaslužna Koranina dekoracija. Uz neizostavne lampice, Korana je bor ukrasila tradicionalnom usklađenom kombinacijom srebrnih i crvenih kuglica. U podnožje bora stavila je predimenzionirane crvene kuglice i tako svom ukusno ukrašenom drvcu dodala i dramatični trenutak. 

Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala božićnu čaroliju u svome domu, a neke je posebno razniježio jedan detalj Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagam Instagam

Blagdanski ugođaj prenijela je i na ostatak stana za što su joj poslužile girlande te zanimljivi vjenčići koje je objesila na vrata. 

Korana je krajem studenog proslavila 38. rođendan i vjerujemo kako je u dobrom i slavljeničkom raspoloženju ušla upravo u blagdansko razdoblje.

Možda vas zanima Nataša Janjić imala je najslađeg pomagača u kićenju bora, a rezultat je potpuno bajkovit Rubrika Stars Stars

Ne sumnjamo kako jedan od najpostojanijih parova na hrvatskoj estradi uživa u ugodnoj atmosferi svog doma.  

POGLEDAJTE VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0