Stars

Bivša Archiejeva dadilja otkrila je kakvi su Harry i Meghan bili roditelji dok je kod njih radila

  • U Netflixovom dokumentarcu o Harryju i Meghan pojavila se i Archiejeva dadilja Lorren Khumalo
  • Priznala je da ju je telefonski poziv kraljevskog para šokirao, ali i da nije mogla dočekati da ih upozna
  • Lorren je otkrila kako je izgledala njihova svakodnevica, ali i kako je doživjela Harryja i Meghan kao roditelje

Netflixov hit dokumentarac o Meghan Markle i princu Harryju otkrio nam je puno toga o kraljevskoj obitelji i njihovim privatnim životima, a u jednoj od epizoda pojavila se i Lorren Khumalo, bivša dadilja njihova sina Archieja koja je pred kamerama progovorila o svom iskustvu i suradnji s kraljevskim parom.

Tko je Lorren Khumalo?

Lorren je inače profesionalna dadilja iz Zimbabvea koju su Harry i Meghan angažirali 2018. da im pomogne u brizi za njihovo prvorođenče, sina Archieja. Lorren više nije zaposlena kod para, ali je pristala pojaviti se u priči o njihovim životima kako bi podijelila svoje doživljaje o vremenu provedenom s obitelji.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Priznala je da ju je telefonski poziv ostavio u šoku: "Dobila sam telefonski poziv i rečeno mi je: 'princ Harry i Meghan bi te htjeli vidjeti i razgovarati s tobom o brizi za Archieja.' Samo sam rekla: 'Pričekajte malo, moram sjesti'." Otkrila je i da je čak dobila kaznu za prebrzu vožnju na putu do Frogmore Cottagea gdje ju je kraljevska obitelj čekala jer je bila užasno nestrpljiva!

Harry i Meghan Možda vas zanima Dokumentarac na koji se čekalo: Meghan je objavu zaruka s Harryjem opisala kao 'orkestrirani reality show' Rubrika Stars Stars

Lorren je pratila par na njihovoj južnoafričkoj turneji kada su Archieju bila samo četiri mjeseca, a u međuvremenu je otkriveno da je postojao jedan dramatičan trenutak kada je Archiejevu dječju sobu zahvatio požar, ali je on srećom u to vrijeme bio s Lorren, a ne u svojoj sobi.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Što je Lorren otkrila o radu za princa Harryja i Meghan Markle?

Nakon što je postala dio života kraljevske obitelji, Lorren je priznala da je odjednom, što god da je mislila ili osjećala, formalnost  jednostavno nestala, a ona se osjećala potpuno opušteno, a dodala je i kako je izgledala njihova svakodnevica: "Oni su bili pravi roditelji. Ujutro kad bi se Archie probudio, prvo bi u njegovu sobu ušli mama i tata, bili bi sa svojim djetetom, ona bi ga nahranila, a onda bih ja preuzela brigu i obično bismo išli u jutarnju šetnju."

Princ Harry Možda vas zanima Napokon znamo i njegovo Instagram ime! Princ Harry u dokumentarcu je otkrio više no što je htio Rubrika Stars Stars

Što su princ Harry i Meghan Markle rekli o Lorren?

Meghan je priznala da je Lorren, iako je bila prvenstveno Archiejeva dadilja, uvelike pomogla i njoj. "Brinula se, i ne samo za Archieja, nego se brinula i za nas, definitivno se brinula za mene", zaključila je.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0