Stars
Antonija blaće sa psom Čarlijem

Antonija Blaće poželjela je svima laku noć preslatkom fotkom na kojoj spava s psom na kauču

  • Kućni ljubimci uistinu donose radost u naše domove 
  • To jako dobro zna i simpatična voditeljica Antonija Blaće, koja, kako sama kaže, svaki slobodni trenutak provodi sa suprugom i psom Čarlijem
  • Antonija je raznježila svoje fanove objavom na Instagramu te je još jednom pokazala ono što govori godinama: „Čarli nije samo kućni ljubimac, nego pravi prijatelj!“ 

"Lijepo i UDOBNO spavajte“, napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj sklupčana spava na kauču, a Čarli uz nju, točnije, na njenim nogama.   

Antonija je svog četveronožnog ljubimca udomila prije osam godina. Iznimno je aktivna u promicanju prava životinja, a nerijetko apelira i na udomljavanje napuštenih životinja. Svog mješanca Čarlija često naziva i „drugom ljubavi“ te ga smatra neizostavnim dijelom svoje obitelji. Stoga često na društvenim mrežama voditeljice možemo vidjeti fotografije koje dočaravaju njihove zajedničke trenutke i svjedoče o njihovoj povezanosti. 

Antonija Blaće nabacila poslovni look, jedva smo je prepoznali i mi i njezini fanovi: "Kao da nisi ti!"

Antonija često objavljuje fotografije sa psom, a to da Čarli spava u njenom krevetu očito nije rijetkost – što se može vidjeti iz fotki na voditeljičinom Instagramu. 

Tonka se također nedavno prisjetila kako njen četveronožni ljubimac raste i koliko je već vremena prošlo otkako su ga ona i njen suprug Hrvoje Brlečić udomili – obilježila je to s objavom dvije Čarlijeve fotografije na svom Instagram profilu.

Na prvoj fotografiji je Čarli kao psić koji je tek stigao u njihov dom. „Čupava buhtla“, opisala je Antonija bebu Čarlija. Na drugoj fotografiji vidi se Čarli koji jedva stane u svoj krevet. „Ja rastem, ali krevet nikako“, napisala je voditeljica uz fotografiju. 

Antonija Blaće autorica je priručnika 'Ljeto bez parea' Možda vas zanima Antonija Blaće objavila priručnik za dijetu ‘’Ljeto bez parea’, a trebat će joj i nova odjeća: Hlače su mi velike! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0