Stars
Antonija Blaće autorica je priručnika 'Ljeto bez parea'

Antonija Blaće objavila priručnik za dijetu ‘’Ljeto bez parea’, a trebat će joj i nova odjeća: Hlače su mi velike!

  • Mnoge od nas, poput Antonije Blaće, znaju kako je teško skinuti onih vječnih  ‘zadnjih’ pet kilograma
  • Oboružana vlastitim iskustvom voditeljica je za sve takve napisala i priručnik 'Ljeto bez parea' 
  • Pohvalila se i kako su joj hlače velike te da mora ići u nabavu nove odjeće

Visoke temperature nas podsjećaju – ljeto samo što nije stiglo! Dok neke paze na prehranu i vježbaju tijekom cijele godine, postoje i one koje imaju opušteniji pristup pa se najvećeg posla upravo uhvate pred sezonu kada krpicama više ne možemo pokrivati kritičnije dijelove tijela. Baš za potonje, u pravi tren izašao je priručnik Antonije Blaće 'Ljeto bez parea' u kojemu voditeljica iznosi pravilan plan prehrane koji je njoj pomogao da se vrati u formu i odlično osjeća u svojoj koži!

Možda vas zanima Nina Badrić i Antonija Blaće "šokirale" su se svojim fotografijama nastalim na partiju prije 15 godina Rubrika Stars Stars

Antonijina knjiga zapravo je put ka usvajanju zdravih nakiva (bez ‘’krećem od ponedjeljka’’), a voditeljica se inspirirala vlastitim iskustvom borbe za dostizanje odlične forme na zdrav način. 

Za Slobodnu Dalmaciju Antonija je otkrila kako je najveća zabluda da se u ‘par dana izbjegavanja hrane mogu skinuti kilogrami’’, a u svojoj knjizi otkriva kako si olakšati proces mršavljenja, kojim se trikovima poslužiti, kako izgledaju slavne dijete i koje su preporuke o prehrani te može li se i kako uštedjeti na kalorijama. 

Osim toga voditeljica je napisala recepte za zdrava, jednostavna i ukusna jela bez kojih sada ne može, ali nije uvijek bilo tako. 

Antonija Blaće nabacila poslovni look, jedva smo je prepoznali i mi i njezini fanovi: "Kao da nisi ti!"

‘’Kako se u Dalmaciji kaže - ja sam slatkorana, sve volim i uživam u hrani. Griješila sam bez iznimke uvijek u tome što bih sama sebi nabila prevelike restrikcije. Jako sam protiv izbjegavanja namirnica. Manipuliranje količinama, biranje tajminga - da. Ali izbjegavanje ne. To vodi u jo-jo’’, rekla je Antonija koja je u svojoj knjizi navela kako napraviti lažnu pizzu, mirisni grašak i tikvice sa sirom.

Dodala je kako je, uostalom, jako teško slijepo slijediti pravila bez dubljeg razumijevanja kako inače rade ljudi na koji isključuju previše hrane potaknuti popularnim dijetama. 

Uz zdravu prehranu važno je i vježbanje koje Antonija u svoj raspored uvela u ranim jutarnjim satima

‘’Iako kažu da nisu idealni za brzo skidanje kila, najviše uživam u treninzima snage. Disciplina potrebna za treninge sada mi je jako važna i daje mi neku unutarnju snagu da sve mogu. Treniram rano ujutro prije svih obveza i taj osjećaj da nije ni 8 sati, a već sam nešto napravila trenutno me jako puni’’, rekla je Antonija. 

"Skoro sam ostala neudana, svećenik je trčao za nama" otkrila je Antonija Blaće Neveni Rendeli

Rezultati se na zadovoljnoj Antoniji i te kako vide, a njima se kao i obično, pohvali svojim pratiteljima na Instagramu. Na posljednjim fotografiji voditeljica je tako pokazala kako su joj hlače postale velike te je dodala kako će sada morati kupiti novu garderobu. 

Antonija Blaće pohvalila se novom linijom | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Antonija Blaće pohvalila se novom linijom

Šibenčanka koja vrlo dobro zna koliko je teško usvajanje novog zdravog stila života, poručuje kako je to očito izvedivo. 

‘’Ma sad sam baš u dobroj i produktivnih fazi, uspjela sam se izboriti s ovom pandemijom i potresima i malo se vratiti u neki pozitivan smjer. To mi je najvažnije. Što se ljeta bez parea tiče, nisam još gotova, taman još tih pet koje sam isplanirala skidati paralelno s pratiteljima i čitateljima!'', dodala je Antonija. 

U tome im sigurno može pomoći i knjiga poznate voditeljice koja je dostupna i u prodaji.  

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0