Stars

Antonija Blaće pokazala je novu frizuru i ispričala razgovor iz salona u kojem su se mnoge žene pronašle

  • Jesi li imala zamisao kako to tvoja nova frizura treba izgledati, ali jednostavno nisi znala kako se izraziti?
  • Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan sigurno ćeš se pronaći u objavi Antonije Blaće koja je prepričala svoj odlazak u frizerski salon
  • Osim duhovitom crticom iz salona, voditeljica je pratioce oduševila novom osvježenom frizurom s kojom kreće u godinu pred nama

Početak godine dolazi sa željom da okrenemo novi listi i napravimo određene promjene. Nerijetko se ta želja realizira promjenom frizure. No, čak i kada odlučimo kakvu to frizuru želimo imati često nam ne polazi dovoljno dobro artikulirati frizerki naše zamisli. Kako to ponekad ide u praksi izvrsno je opisala u svojoj Instagram objavi voditeljica Antonija Blaće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best hair day🍁🍂 Thx @hairmira #teddycoat #autumnvibes #hairlights #hair #summerhair

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Možda vas zanima Za koju bi se ti odlučila? Ovo su 4 frizure koje će zavladati 2020. godine! Rubrika Beauty Beauty

Naime, ona se također odlučila na osvježenje postojeće frizure te je postepeno podšišanu kosu išarala plavim pramenovima. Za svoj novi izgled primila je niz komplimenata, no pratioce je još više oduševio opis koji je popratio fotografiju nasmiješene voditeljice. U njemu je Antonija opisala kako to zapravo izgleda njezin razgovor s frizerkom. "Željela bih biti malo plavija, ali ne skroz plava, i nikako da bude žuto, žuto ne volimo, ali ipak ne bih ni da je hladna kosa, ne paše mi uz ten, onako topla, ali ne žuta, da mi korijen ostane taman, ali ne pretaman, i isto mora biti topli, ali ne narančasti sjaj nego onako kao čokolada, i htjela bih da mi se onako sve stopi, ali da nije jednolično, i kontrast, kontrast mi je jako bitan, i onako nekako bih da bude prirodno." - napisala je u objavi.

 

Možda vas zanima Vječna frizura sada ima mali pomak! Bob se 2020. stilizira na nov, drukčiji način Rubrika Stars Stars

Nije bilo potrebno dugo da se u napisanome prepoznaju brojne njezine pratiteljice. "Legendo... sve si nas skinula", "Iste takve razgovore imam sa svojom frizerkom, sretna sam što uopće imam kose na glavi kad krenem s pričom" te "Sve si rekla. Iako previše riječi kad se napiše, nekako kad pročitam točno znam što si htjela reći, ali ne može se to u jednoj reći opisat.", bili su samo neki od komentara oduševljenih pratiteljica. Jesi li se i ti pronašla u ovom opisu?

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

 

Photo: instagram @ruerodier

Komentari 0