Stars
Antonija Blaće

Antonija Blaće o TikTok videu: "Ne znam kako ni zašto, ali ovo ima 610 tisuća pregleda"

TikTok je još uvijek fenomen kojem se mnogi čude. Snimiš klipić od nekoliko sekundi, sadržaj koji puta nejasan do apsurdnosti - banalan, svakodnevan, ništa posebno atraktivno ili čak glupav (poželjno!)... A onda eksplozija! Stvar postane viralna. Bilo da je ljudima simpatično, sprdaju se ili su stvarno naučili nešto novo.

Tako se i Antonija Blaće, producentica i voditeljica, trenutačno u showu Masked singer, zapitala kako i zašto je njezin TikTok video pregledan toliko puta. Objavila ga je nakon nedjeljne emisije koju je napustila Ella Dvornik koja se ukazala ispod maske Tintilinića, a riječ je o kratkom klipu u kojem Antonija lagano pleše na pozornici, a pridružuje joj se Enis Bešlagić. 

Iza njih su "ljudi u crnom", a sve se događa na pozornici gdje su Antonija i Borko Perić zbog izgubljene oklade morali otpjevati pjesmu "Ima li nade za nas" Dražena Zečića. "Ne znam ni kako ni zašto" napisala je voditeljica, "ali ovaj klip ima preko 610k pregleda na TikToku. Zaslužio je da se pojavi i na Instagramu. Jel to sad viral?"

Pa čini se da je, makar ni nama nije jasno... Antonija je na kraju dobar dio zasluga pripisala Enisu koji je inače član žirija u showu: "Hvala @beslagicenis_jedini_pravi na sudjelovanju, tvojih je bar pola." 

Možda vas zanima Antonija Blaće našalila se s "kućnom maskom": “Ja sam jako ozbiljno shvatila ovo s maskama” Rubrika Stars Stars

 

@antonijablace Obožavam kako se Enis samo ubaci u tik tok 😂 #fyp #fypage #foryoupage #balkantok #tiktok4fun #viral #antonijablace #maskedsinger ♬ Alors on danse - Slowed - Stromae
Photo: Instagram@wannabe_parisian__

Komentari 0