Stars

Angelina Jolie zablistala u 'otrovnoj' haljini, a djecu smo joj jedva prepoznali

  • Na premijeru filma "Maleficent: Mistress of Evil" Angelina je došla u dramatičnoj crnoj haljini na jedno rame koju je krasio veliki blještavi škorpion
  • No još bolji "modni dodatak" bilo je njezino petero djece s izuzetkom Maddoxa koji je na koledžu u Singapuru
  • Jolie družina bila je vesela, a djeca su toliko narasla da ih ne bismo prepoznali da nisu bili s mamom
Možda vas zanima Zahvaljujući ovome više se ne moram šminkati svaki dan Rubrika Beauty Beauty

Angelina Jolie na premijeri svog najnovijeg gilma, "Maleficent: Mistress of Evil", nastavku "Gospodarice zla" iz 2014. (tako je film preveden u Hrvatskoj) pojavila se u vrlo prikladnoj haljini. 44-godišnja glumica u Disneyevoj mračnoj fantaziji glumi zlu vilu Maleficent iliti Zluradu pa se i za ovaj događaj pojavila u mračnom i opasnom izdanju.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Glumica koja nas nerijetko ugodno iznenadi izborom odjeće pojavila se u crnoj haljini od lamea s upečatljivom kopčom na desnom boku napravljenom od... hm, sumnjamo da su cirkoni u pitanju. Haljina je otkrivala Angelinina gola leđa puna tetovaža i sveukupan je dojam bio wow. Inače, u novom filmu vila Maleficent i njeno kumče Aurora koju glumi Elle Fanning istražuju složene obiteljske veze nailazeči na nove mračne tajne, opasne neprijatelje i neočekivane suradnike.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

No osim hljinom, Angelina je još više pozornosti privukla stigavši u El Capitan theatre u Los Angelesu sa svom svojom djecom izuzevši 18-godišnjeg Maddoxa koji je na koledžu u Singapuru. Šesterostruka mama tako je novi film proslavila s Paxom (15), Zaharom (14), Shiloh (13) i blizancima Vivienne i Knoxom (11). Njezina ekipa bila je nasmješena i sretna dok su pozirali na crvenom tepihu, a okupljeni se nisu mogli načuditi koliko su svi odrasli!

Nedavno je Angelina za magazin Hello! izjavila da se "ponovno otkriva kao majka sad kad su joj djeca tinejdžeri". "Kako rastu vidim da su snažne osobnosti, ali i otvorena uma. Pokušavam im biti uzorom. Želim da budu dobri i velikodušni kakva je bila i moja majka, puni ljubavi i tolerantni" rekla je.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram  

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0