Stars

Angelina Jolie i dalje je prva diva Hollywooda: Pogledajte čime je sad oduševila!

  • Angelina Jolie apsolutna je diva Hollywooda, a pokazala je to i u još jednoj jednostavnoj kombinaciji
  • Prelijepa glumica prošetala je u crnom topiću ispod kojeg se naziralo da ne nosi - ništa
  • Obožavateljica crne boje, senzacionalna Angie oduševila nas je i u nude haljini koju je nedavno odijenula za shopping s kćerkicama

Uvijek predivna Angelina Jolie još jednom je dokazala da njezin status holivudske dive i jedne od najljepših žena svijeta ne blijedi! Glumica je prošetala je u potpuno crnoj kombinaciji, a s nje je i dalje nemoguće maknuti pogled.

Odijenula je crni satenski topić s tankim naramenicama, a ispod njega, čini se, ne nosi ništa.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Topić je 44-godišnja glumica kombinirala s crnim, širokim hlačama i sandalama na potpeticu s otvorenim prstima, a svoj jednostavan, no glamurozan diva look zaokružila je velikim sunčanim naočalama s okvirom u stilu kornjačevine.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Zbog ove monokromatske kombinacije do izražaja je došla njezina bezvremenska ljepota i prekrasna kosa koju je netom prije toga uređivala u salonu u Los Angelesu. Prelijepu Angie najčešće viđamo u crnoj boji koju obožava, ali nedavno nas je oduševila u maksi haljini nude nijanse.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Odijenula ju je za shopping sa svoje dvije djevojčice, 14-godišnjom Zaharom i 11-godišnjom Vivienne.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram U izlascima gradom rijetko je viđamo bez djece, a bez obzira o poslovnim obavezama, s njima provodi većinu svog vremena.

Možda vas zanima Angelina otkrila što stalno ponavlja svojim kćerima Rubrika Stars Stars

Tako će, čini se, biti i tijekom ljeta. Naime, Brad i Angelina uspjeli su postići dogovor oko viđanja njihovo šestero djece. Ipak, glumica je s njima povezana previše da bi duži period provela bez njih.

Možda vas zanima Angie i njezina djeca su, izgleda, napokon zakoračili u novo, veselije razdoblje života Rubrika Stars Stars

Tako će 17-godišnji Maddox, 15-godišnji Pax, 14-godišnja Zahara, 13-godišnja Shiloh i 11-godišnji blizanci Vivienne i Knox s Bradom provesti samo dio ljeta i viđati ga nekoliko puta tjedno, a sve će se to organizirati s vozačima i dadiljom kako se bivši supružnici ne bi uopće trebali susresti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein von @retro.vibesssss geteilter Beitrag am

Slavna glumica završila je sa snimanjem filma pod naslovom Those Who Wish Me Dead, a uskoro će početi sa snimanjem novoga Marvelovog hita The Eternals u kojem se pridružuje jakoj ženskoj postavi.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0