Stars

Angie i njezina djeca su, izgleda, napokon zakoračili u novo, veselije razdoblje života

  • Angelina se pojavila u New Yorku na premijeri filma sa svom svojom djecom
  • Nakon dvije godine borbe,  Angelina Jolie i Brad Pitt dogovorili su se oko skrbništva za njihovo šestero djece
  • Par ima troje biološke i troje posvojene djece u dobi od 10 do 17 godina

Nakon turbulentnog razdoblja od dvije godine koje je obilježila borba za skrbništvo nad djecom, holivudske zvijezde i bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt, izgleda, napokon spremni krenuti naprijed. Njihova djeca - Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) te blizanici Knox i  Vivienne (10), s kojima se mama pojavila na premijeri filma 'The Boy Who Harnessed the Wind', vjerojatno su jedva dočekala taj trenutak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpitt_fp) on

Nisu se mogli dogovoriti oko viđanja djece

Mučna priča oko podjele imovine i borba za djecu u kojoj se nisu birale riječi počela je nakon njihovog razvoda 2016. godine do kojeg je došlo nakon 11 godina provedenih zajedno i dvije godine braka. Glavni razlog dugotrajnog procesa bilo je neslaganje oko toga koliko vremena Brad smije provoditi s njihovo šestero djece. U objavi američkog portala E!News tada je pisalo: ''Angelina i Brad se još uvijek bore oko pitanja skrbništva nad djecom pa ostala pitanja u brakorazvodnoj parnici još uvijek nisu dotakli''. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Angelina Jolie, Zahara, Knox i Vivienne

Ljutnja na putu dogovoru 

Prema sudu, Angelina, koja je pokrenula brakorazvodnu parnicu u rujnu 2016. godine, svom bivšem suprugu morala je dati više ovlasti i više viđanja djece. Izvor američkog časopisa UsWeekly je tada navodio da je razlog Angelinina ljutnja koju osjeća prema bivšem suprugu: ''Ona se ne može riješiti ljutnje koju osjeća prema Bradu, osobito kada mu se smiješi šansa za dobivanje zajedničkog skrbništva nad djecom''.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Angelina Jolie sa sinovima Maddoxom i Paxom te kćerkicom Vivienne

Dogovor o podjeli skrbništva je povjerljiv

Na sreću, krajem 2018. godine dogovor je, na zadovoljstvo obje strane, postignut. Odvjetnica 43- godišnje glumice i humanitarke tada je rekla: ''Dogovor o skrbništvu nad djecom ja zaključen prije dva tjedna, i potpisale su ga obje strane i sudac''. Također, rekla je kako je došlo do sporazuma koji je utemeljen na preporukama stručnjaka za to pitanje. Angelina Jolie je početno željela dobiti puno skrbništvo nad djecom, dok je Brad Pitt tražio jednaku podjelu skrbništva. Konačan dogovor o podjeli skrbništva je povjerljiv u interesu djece.
 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Angelina i kćeri Vivienne, Zahara i Shiloh

Slijedi podjela imovine

Nakon objave, izvor blizak paru je rekao: ''Shvatili su da ova dugotrajna borba samo šteti i povrjeđuje njihovu djecu. Žele što prije doći do dogovora i kompromisa''. Ipak, proces razvoda službeno još nije gotov. Preostala im je podjela imovine za što su tražili od suca odgodu do lipnja 2019. godine do kada bi se trebali dogovoriti. 

Možda vas zanima Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Gidoti (@joliepittthoughts) on

Jesu li još solo?

Bivši supružnici sigurno će se lakše dogovoriti oko imovine nego oko viđanja djece pa valjda cijela obitelj može odahnuti. Mediji su nakon razvoda Brada spajali s nekoliko kolegica pa čak i s profesoricom Neri Oxman, a u posljednje vrijeme sve je više šuškanja da je započeo vezu s kolegicom Charlize Theron. Glasina o Angelininim novim vezama nije bilo puno - tek bi je s vremena na vrijeme spajali s nekim muškarcima, no niti jedna od tih glasina nije potvrđena. 

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com