Stars

Anđelkin brak raspao se zbog bolesne ljubomore njezinog supruga na Andriju, ali i zbog jednog seksa na perilici

  • Iscurili su detalji o razvodu glumice Anđelke Prpić, a rezlog bračnog kraha u najvećoj mjeri je bolesna ljubomora njezinog bivšeg supruga
  • Glumica se dugo borila s izljevima ljubomore svog supruga Darija Prpića, sve do 2020. kada se odlučila rastati
  • Bivšem mužu je najviše zasmetala scena seksa na perilici rublja jer je smatrao da je ona u tome uživala

Glumica Anđelka Prpić, koju svi poznajemo iz serije "Andrija i Anđelka", okončala je svoj brak ponajviše zbog ljubomore svog supruga Darija Prpića na njezine glumačke kolege. Njezinog sad već bivšeg supruga izbacile su iz takta intimne scene na setu. Pakao je počeo već na početku braka kada je glumica odigrala scenu seksa na perilici rublja s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“, piše srpski Kurir. Nakon njene intimne scene u seriji za koju je smatrao da je prešla glumačke okvire i da je po izrazu lica svoje žene vidio da je ona u njoj uživala - postao je vrlo ljubomoran. 

 

Možda vas zanima Obožavamo Juliju Roberts, ali znaš li koji je njezin apsolutno najgori film koji je ikada snimila? Rubrika Stars Stars

Ulogom u seriji oduševila je gledatelje i pokupila simpatije, ali ta eksplicitna scena s Mićanovićem, koji joj je u seriji suprug, i dalje se prepričava. To je, izgleda, uspjelo poremetiti njezin odnos sa suprugom. Izvor blizak bivšem paru kaže da je Prpića naljutilo to što je vidio po izrazu lica svoje, sada već bivše supruge, da je uživala. Tvrdio je da je dobro poznaje i zna kada glumi, a kada ne. Tjednima su se svađali zbog toga, Anđelka se pravdala da se radi samo o sceni koju je uvjerljivo odigrala, ali negodovanje supruga se nastavilo. 

Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

Ljubomoran i na Andriju

Kada je nakon nekoliko mjeseci zaboravio na to, barem prividno, došli su novi problemi. Njezina uloga u seriji "Andrija i Anđelka" teško mu je pala i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića. Svaka "prisna" scena s kolegom mu je smetala i imao je ljubomorne ispade. 

Dugo je skrivala istinu o razvodu

Glumica je preko svega toga prešla, nastojala je raditi na svom braku, ali onda se, piše Kurir, doznalo da je njezin bivši suprug imao aferu s Avom Karabatić. "Je, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, točnije 2017. godine", priznala je Ava aferu.

Osim s posljedicama prevare, glumica se dugo borila s izljevima ljubomore svog supruga Darija Prpića, sve do 2020. kada se odlučila rastati. Iako je dugo skrivala prave razloge razlaza, sada je otkrila istinu: kako je to suprugova bolesna ljubomora.

Latinoamerička sapunica Drugo lice s  Elizabeth Gutiérrez u glavnoj ulozi Možda vas zanima Sjećaš li se sapunice 'Drugo lice'? Evo kako danas izgleda glavna glumica čiji je suprug još poznatije lice telenovela Rubrika Life&style Life&style

Nakon saznanja medija da je njezinom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka je izbjegavala tu temu, a onda je rekla kako je s bivšim mužem u korektnim odnosima. "Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", rekla je prošle godine.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram/andrijaiandelka

Komentari 0