Stars

Anamarija Asanović otkrila je fora trik kako će ona do savršene linije za plažu

  • Ljeto je blizu pa su trikovi za gubitak kilograma učestali po medijima
  • Anamarija Asanović pokazala je na Instagramu vrlo simpatičnu foru: što nju podsjeća da je ljeto iza ugla kad priželjkujemo summer body
  • Da pokušaš?

Poznata hrvatska dizajnerica pokazala nam je na koji način ona promišlja o postizanju vitke linije i tijelu koje ćemo pokazati ovo ljeto u badiću. Spriječiti nakupljanje kilograma, ostati na statusu quo ili čak skinuti koji kilogram? Na svom Instagram profilu Anamarija Asanović otkrila je trik kojim se služi kako ne bi zaboravila da ljeto dolazi. 

Možda vas zanima Fenomenalno: čokoladna pita s jabukama koju mogu jesti i oni koji su na dijeti! Rubrika Life&style Life&style

Na objavljenoj fotografiji nasmiješena dizajnerica stoji pokraj otvorenog frižidera, a u fokusu je simpatičan detalj koji se nalazi na vratima. Naime, na vanjsku stranu Asanović je magnetima pričvrstila badić koji joj je stalni podsjetnik na pripreme za "summer body".

Presladak badić ima ljetni motiv - sladolede u kornetu. Ipak, baš je on prava motivacija da se drži što dalje od sladoleda, a hladnjak otvara što rjeđe. "Samo za podsjetnik... Ljeto je iza ugla", napisala je ispod fotografije. Šaljiva je objava oduševila njezine pratitelje koji su zaključili kako je ovo zaista dobra fora!

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

I mi jedva čekamo isporbati ovakaj trik, samo razmišljamo hoćemo li biti još ambicioznije pa jednodjelni kupaći zamijeniti dvodijelnim modelom. Uglavnom, Anamarijin trik čini nam se odličnom idejom za držati prste podalje od hrane. Što kažeš, hoćeš li i ti isprobati ovaj trik?

Photo: Instagram/Anamarija Asanović

Komentari 0