Stars

Ana Gruica suprugu je za godišnjicu braka darovala tako originalan dar da bismo najradije ukrali ideju!

  • Danas je za splitsku glumicu Anu Gruicu Uglešić važan dan
  • Prije dvije godine izrekla je sudbonosno 'Da' splitskom psihijatru Boranu Uglešiću
  • Suprugu je za godišnjicu pripremila poseban dar

U splitskim obiteljima Gruica i Uglešić, datum 18. kolovoza se ne zaboravlja, a upravo su na taj datum prije dvije godine Ana Gruica i Boran Uglešić svoju vezu okrunili brakom. Povodom godišnjice braka, glumica je posvetila objavu suprugu, inače psihijatru, te je otkrila i kojim ga je personaliziranim poklonom iznenadila. 

Možda vas zanima Bračni par Ćorluka danas slavi drugu godišnjicu braka, a evo kako su si čestitali Rubrika Stars Stars

''Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj! P.S. A sad ravno na zog s puncem, "doktorom" od balota...'' napisala je Ana u svojoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Poruka koju mu je posvetila stajala je uz sliku plavih balota s ugraviranim Boranovim inicijalima te fotografije prvog bračnog poljupca. U komentarima im je pristiglo puno čestitki među kojima i one glumica Nataše Janjić Medančić i Ane Maras Harmander, Anine prijateljice i voditeljice Lane Pavić, modne dizajnerice Nede Makjanić Kunić te brojnih drugih pratitelja. 

Možda vas zanima Kakva nježnost... David Beckham je tako romantično čestitao Victoriji 21. godišnjicu braka Rubrika Stars Stars

Boran je, na svom profilu koji je zaključan za javnost, povodom godišnjice objavio fotografiju nastalu oko vjenčanja, a na kojoj režu tortu s motivom broda i sunca. Inače, identičan crtež supružnici imaju tetoviran - Ana na desnoj podlaktici, a Boran na desnoj strani rebara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Možda vas zanima Julia Roberts objavila rijetko viđenu fotografiju sa suprugom povodom 18. godišnjice braka Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0