Life&style

Nova verzija popularne igre Jenga dolazi s novih 36 pravila, a preporučuje se da ju igraju samo odrasli

  • Jenga je popularna igra izvlačenja drvenih blokova za koju ti je potrebna mirna ruka
  • Cilj igre je izvući blokove da se izgrađeni toranj ne sruši, a kada on ipak padne, gotova je partija
  • Sada je predstavljena nova, alkoholna verzija u kojoj svaki blok nosi zadatak koji moraš izvršiti

Sigurno se tebi i tvom društvu nekoliko puta dogodilo da ste se toliko udubili u igranje društvenih igara da niste ni primijetili da je stiglo jutro. Ako je i tvoje društvo zamijenilo klasične izlaske vikendom za kućna druženja, imamo pravu stvar za vas. Naravno, ako volite društvene igre. Riječ je o popularnoj igri Jenga, no ovog puta s novim pravilima. 

 | Autor: Amazon Amazon

Možda vas zanima Opusti se s ekipom: Na ovim stranicama s prijateljima možeš igrati popularne društvene igre Rubrika Life&style Life&style

U klasičnoj verziji potreban ti je mirna ruka pri izvlačenju blokova koje zatim stavljaš na toranj od ostalih blokova. Zamisli sad situaciji kada se još uključi i alkohol, a upravo je to jedan detalj koji će obilježiti novo izdanje igre. Naime, svaki put kad izvućeš jedan blok, na njemu te čeka zadatak koji moraš izvršiti. To nekad može biti banalno poput igranja ''kamen, škare i papir'', a nekad uključuje ispijanje sadržaja koji imaš u čaši. 

 | Autor: Amazon Amazon

Igra sadrži 54 pločice te su dodana čak 36 pravila, a postoji i 18 praznih pločica kako bi sama smislila zadatak. Cilj je, kao i u klasičnoj verziji, da se tornja ne sruši što duže vrijeme. Ovu zanimljivu igru možeš kupiti na Amazonu po cijeni od 26,99 dolara, to jest morat će izdvojiti oko 170 kuna. Super je ideja za poklon, a obradovat će joj se i osoba koja ju dobije i sve ostale.

Photo: Amazon

Komentari 0