Life&style

Opusti se s ekipom: Na ovim stranicama s prijateljima možeš igrati popularne društvene igre

  • Zbog borbe s koronavirusom ne smijemo izlaziti, a socijalan kontakt moramo smanjiti na minimum
  • No, u svemu možemo pronaći nešto pozitivno i neki način da ipak komuniciramo i družimo se s prijateljima
  • Ako su i tvojoj ekipi omiljena zabava društvene igre, onda si na pravom mjestu jer ti donosimo stranice na kojima ih možete igrati čak i u izolaciji

Mnogima od nas društvene igre su jedna od omiljenih zanimacija s prijateljima i obitelji. Osim zajedništva, one u nama bude ono slatko rivalstvo i provjeravanje pravila. No, ovih dana postoji samo jedno pravilo kojeg se strogo moramo pridržavati, a to je da smanjimo socijalan kontakt i ne izlazimo iz kuća ako zaista nije nužno.  

Možda vas zanima Netflix je uveo 'party' opciju! Odsad možeš gledati i komentirati film s ekipom na daljinu Rubrika Life&style Life&style

Samim time i uživo druženje s prijateljima možemo zaboraviti, no to ne znači da nismo u kontaktu. Osim što komuniciramo preko društvenih mreža i WhatsAppa, čak je i Netflix osmislio 'party opciju' preko koje možemo s prijateljima gledati filmove i serije na daljinu. Upravo iz tog razloga odlučili smo izdvojiti nekoliko društvenih igara koje možeš igrati s prijateljima čak i kad je svatko u svom domu. 

Neki su već čuli ili su registrirani na stranici Playtoy na kojoj postoji mogućnost igranja Yamba, Čovječe, ne ljuti se, Šaha, Šnapsa, Belota, Preferansa te Sudoku. Uz postojeće igre, u najavi je i Potapanje brodova, Domino, Remi, Uno te Mlin. Postupak pristupanju ovim igrama je vrlo jednostvna, a dovoljno je da se registriraš ili ulogiraš ako već imaš napravljen profil. Zatim odabereš igru koju želiš odigrati te se možeš priključiti nekoj ekipi ili pak ti možeš napraviti svoju u kojoj će biti tvoji prijatelji. Također, u svakoj od igara postoji i opcija razgovora pa ćete na tren moći zaboraviti da ste fizički udaljeni. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Nitko nije imun na izolaciju; evo kako slavni provode vrijeme kod kuće u karanteni Rubrika Stars Stars

Postoji i stranica Board Game Arena koja također nudi mogućnost igranja društvenih igara kao što su Briškula, Šah, Domino, Monopoly i mnoge druge pa ne sumnjamo da će svatko pronaći nešto za sebe. Kao i na prethodnoj, i na ovoj stranici igranje je veoma jednostavno. Osim sa svojom ekipom, možeš napraviti nove grupe u kojima će ti se pridružiti drugi korisnici ili se ti možeš njima priključiti. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Nadamo se da ćeš uživati u ovim igrama zajedno s prijateljima, ali i sama te da će ti tako lakše i brže proći ovi dani u izolaciji.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0