Stars

Albina otkrila kako je dugo šutjela o tome što joj zamjera, no Ninu Kraljić "ne bi pozdravila na ulici"

  • Albina Grčić otkrila je što zamjera Nini Kraljić i rekla kako o njoj nema lijepo mišljenje
  • Svoju kolegicu Albina poštuje kao izvođačicu, no kao osobu je "ne bi pozdravila na ulici"
  • Naša predstavnica na Eurosongu ispričala je kako je o ovoj temi dugo šutjela, a sada je odlučila progovoriti

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić, progovorila je o nečemu o čemu je dugo šutjela. O svojoj kolegici Nini Kraljić Albina nema lijepo mišljenje, otkrila je InMagazinu.

Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili" Možda vas zanima Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili" Rubrika Stars Stars

Zamjera joj što joj je Nina odbila čestitati nakon pobjede na ovogodišnjoj Dori te je svoje nezadovoljstvo otvoreno iskazivala na društvenim mrežama tvrdeći da je u slušalicama slušala Albininu pjesmu 15 minuta prije svoje probe, a Albina je sada o svemu otvoreno progovorila."Mislim na kolegicu Ninu Kraljić, o kojoj iz osobnog iskustva nemam u tom pogledu lijepo mišljenje. Stvarno sam dugo šutjela, ne bih rekla da sam se povukla, ali nisam se htjela izjašnjavati po tom pitanju", rekla je Albina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina je izbacila novu pjesmu zaraznog ritma! Poslušaj, je li ovo novi ljetni hit?

 22-godišnja Albina Grčić, nedavno je na svom profilu prozvala i neke iskusne kolege s domaće estrade, Jacquesa Houdeka i Ninu Badrić. Pažnju privukla statusom na Twitteru u kojem se dotakla Jacquesa Houdeka i Nine Badrić. "Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude", zaključila je Albina. 

Možda vas zanima Albina Grčić uživa na odmoru s prijateljicom, fanove počastila fotografijama u badiću Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Nakon ''Tick Tocka'' mlada izvođačica radi punom parom te već ima novi singl pod nazivom "La la love", veselu ljetnu pjesmu koju pjeva na engleskom i španjolskom jeziku. Prošlog vikenda Albina je nastupila na festivalu u Poljskoj, u kojoj će se sada zadražati malo dulje jer je pozitivna na koronavirus te se nalazi u izolaciji. 

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0