Stars
Albina Grčić

Albina je izbacila novu pjesmu zaraznog ritma! Poslušaj, je li ovo novi ljetni hit?

  • Novi Albinin singl koji će svojim melodijama i plesnim ritmom uljepšati ljetne dane napokon je ugledao svjetlost dana
  • "Svjetsko, a naše" hvale je obožavatelji te prognoziraju kako je na pomolu novi ljetni hit
  • Mnogi su ostali iznenađeni španjolskim dijelom singla koji se sjajno uklopio i dao pjesmi dodatni karakter, a izjavila je kako je do toga došlo sasvim opušteno i spontano

Splitska pjevačica Albina Grčić  na Instagramu je prije nekoliko dana najavila svoj novi singl pod imenom “La la love”. U objavi je samo napisala ‘30.07’, a izgleda da su njezini obožavatelji s oduševljenjem dočekali zadnji dan srpnja.

Albina Grčić uživa na odmoru s prijateljicom, fanove počastila fotografijama u badiću

Komentari i pozitivne reakcije obožavatelja ne prestaju stizati, a neki od njih su: "Pjesma je tek sada izašla, a već je ne mogu prestati slušati. Prezarazna je. Hvala ti Albina za novi, a po mom mišljenju jedan od najboljih ljetnih hitova ikad", "Poslije Eurovizije ovo je tek početak, imamo svjetsku zvijezdu", "Na hrvatsku scenu je napokon došla djevojka sa brutalnim glasom, karizmom, prirodnošću, netko tko je u 21 stoljeću, tko zna što su svjetski trendovi! Bravo, bravo, bravo!!! Pjesma svjetska", "Gasi koronu, imamo novu epidemiju! A tek spoooot!".

Možda vas zanima Ovo smo i znali: Tick-Tock proglašena najboljom pjesmom koju su izbacili prije finala Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Naime, pjesma je mix engleskog i španjolskog jezika, što još više podiže sam ritam i pretvara je u apsolutni ljetni hit. Obožavateljima nije promaknulo ni kako Albina odlično govori španjolski jezik, "pjevaš na španjolskom kao na materinjem jeziku", uslijedile su brojne pohvale.

Albina Grčić Možda vas zanima Nije loša utješna nagrada za Albinu: Porin za najboljeg novog izvođača Rubrika Stars Stars

"Oni koji me poznaju, znaju da sam veliki fan španjolskog jezika i kulture općenito, a budući da sam ga i učila, moram priznati da mi poprilično prirodno dolazi pisanje na njemu. Ovakav zvuk po mom mišljenju zahtijeva dozu španjolskog jezika koji se sjajno stopio s atmosferom i dodao zanimljiv šarm pjesmi. Nadamo se da će se mnogi poistovjetiti s ovom pjesmom te da će njezin zarazni ton ljude potaknuti na ples", kazala je Albina za DNEVNIK.hr.

Fanovi Eurosonga potpisuju peticiju za ponovo prebrojavanje glasova, a Albina ima znakovitu poruku

Albina je povodom objave novog spota u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričala i kakvi su joj planovi za ljeto, kako provodi dane i koji su joj daljnji planovi u karijeri. Također, osvrnula se na reakcije publike na njezin novi singl:

"Drago mi je što je publika pozitivno reagirala na novi singl, s obzirom na to da se ipak radi o stranim jezicima. Iako sam razmišljala o tekstu na hrvatskom jeziku, čim sam čula melodiju, znala sam da je ovakva kombinacija odličan recept za ovu pjesmu. Još kada tome pridodam glazbeni video, mislim da smo stvarno isporučili nešto svježe i moderno. Svakako treba uzeti u obzir fanove Eurosonga koji su me u velikoj mjeri podržali u prethodnom glazbenom periodu i kojima sam u jednu ruku dužna pjesmu. Drago mi je što me i dalje podržavaju, a ja sad imam nove izazove pred sobom", otvoreno će Albina.

Photo: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Komentari 0